Facebook Pixel Όργιο φημών στην ΑΕΚ! Στην Ελλάδα ο μάνατζερ μεγάλου ονόματος
| 2020-06-19 12:39:00

Όργιο φημών στην ΑΕΚ! Στην Ελλάδα ο μάνατζερ κορυφαίου ονόματος - Λέτε να σκάσει τέτοια βόμβα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όργιο φημών στην ΑΕΚ! Στην Ελλάδα ο μάνατζερ κορυφαίου ονόματος - Λέτε να σκάσει τέτοια βόμβα;

ΑΕΚ: Το sportdog όταν είχε τεθεί θέμα ακόμη και αποχώρησης του Ντανιέλε Βέρντε, τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν το μέσο που το είχε αποκαλύψει.

Επισημαίνοντας τόσο την ενόχληση του Ιταλού εξτρέμ και του μάνατζέρ του για τη διαχείριση που ως τότε δέχονταν στην AΕΚ, ακόμη μάλιστα και στο (κοντά) δίμηνο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, με τον συμπατριώτη του τεχνικό να μην τον έχει -στην αρχή τουλάχιστον- όχι απλώς στις βασικές του επιλογές, αλλά ούτε καν και στις (πρώτες) επιλαχούσες.

Τότε με εγγυήσεις, εξηγήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις η φωτιά που είχε ανάψει για καλά δεν φούντωσε. Γιατί φωτιά -και μάλιστα από τις άσχημες...- θα ήταν για την AΕΚ αν μια άκρως δαπανηρή και μπελαλίδικη καλοκαιρινή μεταγραφή, ζητούσε, στο μέσο της πρώτη τους σεζόν στην ομάδα (κα έχοντας προλάβει να ζήσει τρεις διαφορετικούς προπονητές) να αποχωρήσει.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Και φτάνουμε στο... σήμερα, όπου η επίσκεψη (η πρώτη μετά την πανδημία) του ατζέντη του Βέρντε στην Αθήνα βάζει και πάλι φωτιές. Η επίσημη δικαιολογία αυτής είναι τα γενέθλια του Ιταλού μεσοεπιθετικού (είναι αύριο), προφανώς όμως ελάχιστα πειστική αφού η φημολογία περί συνοδείας προτάσεων για τον Βέρντε έχει κατακλύσει την πιάτσα, με τη μία μάλιστα να προέρχεται από τη Φροζινόνε, η οποία διεκδικεί την άνοδο της στο καμπιονάτο.

Δεν μοιάζει δηλαδή, σε πρώτη ανάγνωση, λογικοφανές το εν λόγω σενάριο, το οποίο επιπρόσθετα, διαψεύδεται κατηγορηματικά από την πλευρά του Ιταλού. Δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες στην ΑΕΚ, απόλυτα κατασταλαγμένος πλέον και απόλυτα προσαρμοσμένος.

Τόσο... απόλυτα, που γεννά υποψίες, αφού δεδομένα τα προβληματάκια εξακολουθούν να υφίστανται. Να είναι όμως αυτά ικανά να οδηγήσουν τον Βέρντε σε αίτημα εξόδου, μοιάζει δύσκολο, με την επίσκεψη του ατζέντη του να θεωρείται και να αντιμετωπίζεται ως μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ρυθμιστούν κάποιες εκκρεμότητες που προέκυψαν λόγω πανδημίας και τίποτα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Deal που θυμίζει Μαρινάκη! Αυτόν πουλάει ο Τίγρης 8 εκατ. - Είναι Έλληνας, όχι πρωτοκλασάτο όνομα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags