Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Τι συμβαίνει στους πράσινους!
| 2020-07-11 13:37:00

Άμεσος κίνδυνος στον ΠΑΟ! Στον "αέρα" οι πιτσιρικάδες - Τρελαμένος ο Ρόκα - Πώς την πάτησαν;

του Νίκου Στεργίου
Άμεσος κίνδυνος στον ΠΑΟ! Στον "αέρα" οι πιτσιρικάδες - Τρελαμένος ο Ρόκα - Πώς την πάτησαν;

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Την ώρα που δημοσιεύματα προσθέτουν στον ντόρο που έχουν δημιουργήσει οι εμφανίσεις των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού, με το να επισημαίνεται πως μετά το παιχνίδι της Τούμπας ο εκλέκτορας της Εθνικής, Τζον φαν’τ Σχιπ ρωτούσε τους συνεργάτες του για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, η πραγματικότητα είναι πως αυτές ακριβώς οι εμφανίσεις δημιουργούν ένα έξτρα μέτωπο για τον Τσάβι Ρόκα.

Βλέπετε, πλέον, δεν είναι θέμα… εισηγήσεων (που μάλιστα τις κάνει αξιολογώντας ένα ρόστερ που ο ίδιος ο διαχειρίστηκε – δηλαδή ο ίδιος είχε το δικαίωμα της επιλογής και της απόφασης και όμως, εμφανίζεται να εισηγείται τον αυξανόμενο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ο ίδιος δεν έδωσε φέτος. Παράδοξο τουλάχιστον), αλλά απόφασης.

Εξηγούμαστε. Τα συμβόλαια τουλάχιστον των τεσσάρων που έχουν βγει στον αφρό στις τελευταίες αγωνιστικές των play off είναι το μέτωπο που καλείται να διαχειριστεί ο Τσάβι Ρόκα. Δύο λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι συνεπώς τα πλέον πιεστικά: αυτά του τερματοφύλακα Χριστογεώργου και του αριστερού μπακ Ζαγαρίτη. Προφανές ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα περιθώρια να δημιουργήσει νέες περιπτώσεις… Βαγιαννίδη, γι’ αυτό άλλωστε και ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει σημειώσει τις περιπτώσεις των δύο νεαρών πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του από την στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν, επιθυμώντας να μην ξεκινήσει η επόμενη και οι δύο νεαροί, με λογικά αναβαθμισμένο ρόλο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, να μετράνε αντίστροφα για την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους.

Έναν χρόνο παραπάνω έχουν στις δικές τους συμφωνίες οι Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης. Δεδομένα, αν ο 18χρονος αμυντικός χαφ αποφασιστεί και κριθεί πως είναι έτοιμος να αναγορευτεί σε βασικό την ερχόμενη σεζόν, θα κληθεί για αναπροσαρμογή συμβολαίου, κάτι που πιθανότατα θα γίνει και στην περίπτωση του Θεοχάρη, ο οποίος ενώ ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας με τις τελευταίες του εμφανίσεις μοιάζει να κερδίζει θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, δεδομένα, θα φέρει και αναπροσαρμογή στο δικό του συμβόλαιο, παρότι για τους συγκεκριμένους δύο, ο Ρόκα έχει κάποιο μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο σε σχέση με τους Ζαγαρίτη, Χριστογεώργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει παίκτη από τον Παναθηναϊκό η Γιουβέντους - Τρία γκολ με Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον και από Ισπανία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags