Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό φτιάχνει ομαδάρα ο Αλαφούζος
| 2020-07-16 18:26:00

Γι’ αυτό φτιάχνει ομαδάρα ο Αλαφούζος - Tρελό "άκυρο" για παικταρά - Έχουν αλλάξει όλα στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό φτιάχνει ομαδάρα ο Αλαφούζος - Tρελό "άκυρο" για παικταρά - Έχουν αλλάξει όλα στον ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός: Ταλέντο αναμφίβολα μεγάλο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Και πλέον, δεν τεκμηριώνεται από τις… λαϊκές δοξασίες, τις αφηγήσεις και τις "εκ των έσω" εκτιμήσεις ειδικών (και μη) που είχαν προνομιακή πρόσβαση στα ενδότερα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού για να δουν τι μπορεί να κάνει ο 18χρονος μέσος, αφού μέχρι πρότινος μόνο εκεί τα έκανε.

Πλέον με τον Δώνη να του δίνει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής -καθυστερημένα ομολογουμένως- ο Αλεξανδρόπουλος καταθέτει σε κάθε παιχνίδι πειστήρια του ταλέντου και της δυναμικής του. Στον κόσμο του scouting, αυτά εννοείται πως ήταν γνωστά πολύ πριν φτάσουν οι αποδείξεις του σε κοινή θέα.

Σίγουρα οι πρόσφατες εμφανίσεις του ενίσχυσαν τη θετική άποψη που προϋπήρχε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έβαλαν, ήδη, τον διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες χαφ σε μεταγραφική βιτρίνα! Ενδιαφέρον, αυτονόητα, προκαλεί. Κάθε 18χρονος που παίρνει χρόνο συμμετοχής σε επαγγελματικό πρωτάθλημα γίνεται αντικείμενο scouting. Δεδομένο αυτό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάνουν και ουρές οι ενδιαφερόμενοι για να τον αποκτήσουν! Ειδικά για παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος -κακά τα ψέματα- αγωνίζεται για πρώτη φορά σε παιχνίδια που δεν έχουν κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Για να μην το πολυζαλίζουμε. Ο Αλεξανδρόπουλος -ο οποίος πριν μερικούς μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το 2022- έχει μπροστά του όλο το μέλλον για να κάνει σπουδαία καριέρα που αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, δύσκολα θα τον "περιορίσει" στην Ελλάδα. Ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του. Καμία απολύτως. Και ακόμη και αν στο τελείως υποθετικό (και καθ’ όλα ανεδαφικό) σενάριο που κάποιος κατέθετε τη δεδομένη στιγμή πρόταση για την αγορά του, ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να την κάνει δεκτή.

Και οι λόγοι, προφανώς, αυτονόητοι, χωρίς να χρειάζεται κάποιο πτυχίο ποδοσφαιρικής επιστημοσύνης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρελθόν από τον ΠΑΟ top διεθνής άσος - Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα - Απίστευτη εξέλιξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags