Facebook Pixel Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος – Ολυμπιακός: Γι’ αυτό "έφαγαν" τον Λάζαρο - "Δεν σε θέλω" - Όχι σε τρελή πρόταση - Εκεί πηγαίνει!
| 2020-07-31 20:00:00

Γι’ αυτό "έφαγαν" τον Λάζαρο - "Δεν σε θέλω" - Όχι σε τρελή πρόταση - Εκεί πηγαίνει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό "έφαγαν" τον Λάζαρο - "Δεν σε θέλω" - Όχι σε τρελή πρόταση - Εκεί πηγαίνει!

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος – Ολυμπιακός: Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας άσος δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει απλά η ανακοίνωση για το… διαζύγιο.

Ο Έλληνας άσος μετά από δύο χρόνια στο Λιμάνι, όπου ήθελε να πάει… σαν τρελός και για αυτό έφυγε με τόσο περιπετειώδη τρόπο από την ΑΕΚ, δεν πέτυχε όλα όσα θα ήθελε και σίγουρα δεν φεύγει με τον τρόπο που φανταζόταν. Φεύγει σαν πρωταθλητής, όμως λόγω των τραυματισμών η συμμετοχή του στην προσπάθεια της ομάδας ήταν μηδαμινή, ενώ η αλήθεια είναι πως ουδέποτε «κόλλησε» με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς παρότι πέρυσι στην αρχή της σεζόν έδωσε ρόλο βασικού στον Λάζαρο και δικαιώθηκε αν θυμηθούμε τα γκολ του στα ευρωπαϊκά προκριματικά και στην Σούπερ Λιγκ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο 33χρονος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, έχασε τη θέση του στην 11αδα και ουσιαστικά δεν… γύρισε ποτέ ούτε και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Μάλιστα, ο Μαρτίνς ήταν αυτός που έδωσε το «οκ» για το τέλος της συνεργασίας του Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση προπονητή παίκτη, παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ και εκεί συμφωνήθηκε πως δεν θα συνεχίσουν μαζί και ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει και τις προπονήσεις στου Ρέντη.

Ο Λάζαρος λοιπόν μπορεί και επίσημα πλέον να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, αυτός δεν θα είναι στην Ελλάδα. Παρότι έχει δεχθεί κάποιες κρούσεις, ο ίδιος δεν θέλει να παίξει με άλλη ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Ενδιαφέρον πάντως υπάρχει από αρκετούς συλλόγους και ειδικά από την Κύπρο, όπου τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλων Λεμεσού, έχουν κάνει γερό… μπάσιμο και περιμένουν την απάντησή του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οικονομικά οι προτάσεις είναι πολύ καλές. Βέβαια, δεν φτάνουν σε τίποτα τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Λάζαρος αν έλεγε «ναι» σε μία… τρελή πρόταση που του έγινε πριν από λίγες ημέρες. Η πρόταση ήταν από την Κίνα, αλλά ο Λάζαρος δεν «ψήθηκε» να μετακομίσει τόσο μακριά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε την "καψούρα" του ο Μαρινάκης! Έκλεισε εξτρέμ μπαλαδόρο - Πρώην top ελληνικής ομάδας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags