Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντι-Ινσούα - "Παγκόσμιος πρωταθλητής"
| 2020-08-03 16:05:00

Αυτός είναι ο αντι-Ινσούα - "Παγκόσμιος πρωταθλητής" - Έχει σουτάρα - Ρόκα, πού τον βρήκες; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτός είναι ο αντι-Ινσούα - "Παγκόσμιος πρωταθλητής" - Έχει σουτάρα - Ρόκα, πού τον βρήκες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα. Πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο Τσάβι Ρόκα είχε πολύ ψηλά στη λίστα δύο Σέρβους αμυντικούς. Ένας από αυτούς ήταν ο Νεμάνια Αντόνοφ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μουσκρόν.

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΟΦΚ Βελιγραδίου. Το 2015 τον απέκτησε η Γκρασχόπερς, η οποία δύο χρόνια αργότερα τον έδωσε δανεικό στην Παρτιζάν όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2018. Το 2019 τον απέκτησε η βελγική ομάδα ως ελεύθερο υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Την άποψή του για τον ποδοσφαιριστή εξέφρασε μιλώντας στο sportdog ο Βλαντιμίρ Σουκντολάκ. "Ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής το 2015 με την Κ20 της Σερβίας. Είναι καλός παίκτης. Η Παρτιζάν ήθελε να τον κρατήσει, αλλά δεν συμφώνησαν στον δανεισμό του παίκτη", ήταν το πρώτο σχόλιο του ρεπόρτερ της Παρτιζάν.

"Θεωρώ ότι είναι καλύτερος επιθετικά, αν και δεν υστερεί αμυντικά. Του αρέσει να προωθείται. Έχει καλό σουτ. Θυμάμαι ότι είχε σκοράρει στον ημιτελικό του Κυπέλλου ενάντια στην Τσουκαρίτσκι", ανέφερε ο Σέρβος συνάδελφος για τον συμπατριώτη του, ο οποίος τη χρονιά που αγωνίστηκε στην ομάδα του Βελιγραδίου έπαιξε 15 παιχνίδια, σκόραρε 1 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Με απλά λόγια δεν έκανε γεμάτη σεζόν. Έπαιξε 1322 λεπτά, τις περισσότερες φορές ήταν είτε στον πάγκο είτε εκτός ομάδας. Ούτε τη σεζόν 2018-19 θα τον δούμε να έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του. Το κοντέρ έγραψε 12 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Ο παίκτης δεν έκανε γεμάτη χρονιά ούτε στη Μουσκρόν φέτος. Έπαιξε 18 παιχνίδια, σκόραρε 2 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Σε 13 παιχνίδια ήταν είτε αποστολή, είτε εκτός ομάδας. Μάλιστα, στα ματς που δεν έπαιξε, ο προπονητής της ομάδας εμπιστευόταν στα αριστερά κυρίως τον Πιέτρζακ, ο οποίος τον περασμένο Φλεβάρη πωλήθηκε στη Λέχια Γκντάνσκ.

Οπότε οι γνώστες του βελγικού πρωταθλήματος δεν έχουν καθαρή εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Αναρωτούνται δε, ότι αφού δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στη Μουσκρόν που ολοκλήρωσε τη χρονιά 10η στο βελγικό πρωτάθλημα, πώς είναι δυνατόν να κάνει για τον Παναθηναϊκό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nέα "ρουκέτα" Αλαφούζου - Υπογράφει με top class αμυντικό - Τα σκάει πάλι χοντρά - Ομαδάρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags