Facebook Pixel Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: Απίστευτη απόφαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Όλα… στον αέρα – Θα γίνει "κόλαση"!
| 2020-08-17 11:40:00

Απίστευτη απόφαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Όλα… στον αέρα – Θα γίνει "κόλαση"!

Sportdog Team
Απίστευτη απόφαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Όλα… στον αέρα – Θα γίνει "κόλαση"!

Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: Με γηπεδούχο την Ξάνθη στις 22/8 (20:00) ο πρώτος αγώνας μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για μία θέση στη Superleague.

Το πρωί της Δευτέρας (17/8) πραγματοποίηθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα γίνουν οι δύο αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης, με έπαθλο μία θέση στη Superleague 1 της επόμενης σεζόν.

Η κληρωτίδα έβγαλε την ακριτική ομάδα γηπεδούχο στο πρώτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 20:00 και η ρεβάνς στη Ριζούπολη μία εβδομάδα αργότερα (29/8) την ίδια ώρα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Παναγιώτης Δημητρίου, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τα περσινά τους ρόστερ, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη. To... περίεργο βέβαια είναι πως οι ομάδες έχουν προχωρήσει ήδη σε πάρα πολλές αλλαγές και η συγκεκριμένη απόφαση θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκε κανείς εκπρόσωπος των ομάδων στην κλήρωση.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για την κλήρωση που έγινε σήμερα.

Την Ξάνθη ανέδειξε ως γηπεδούχο του πρώτου αγώνα η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης που κατέκτησαν την 13η θέση στο πρωτάθλημα της SL 1 και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της SL 2 αντίστοιχα. Έτσι, το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής: Ξάνθη-Απόλλων (22/08/2020, 20:00) και Απόλλων-Ξάνθη (29/08/2020, 20:00).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags