Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι τιμές του Παναθηναϊκός TV
| 2020-09-11 18:42:00

Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές του Παναθηναϊκός TV - Το συνολικό πακέτο και το κόστος για τα ντέρμπι

Sportdog Team
Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές του Παναθηναϊκός TV - Το συνολικό πακέτο και το κόστος για τα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τη λειτουργία του "Παναθηναϊκός TV", καθώς και τις τιμές που προβλέπονται για την παρακολούθηση των αγώνων του.

Συγκεκριμένα,  το ετήσιο πακέτο για τις αναμετρήσεις του Τριφυλλιού ανέρχεται στα 89,99 ευρώ, τη στιγμή που τα "απλά" ματς κοστολογούνται στα 5,99 ευρώ και τα ντέρμπι στα 9,99 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός χαράσσει το δικό του δρόμο σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές παροχές προς τους φιλάθλους του. Τον δρόμο του «Παναθηναϊκός TV», του δικού μας τηλεοπτικού καναλιού, που αγκαλιάζει την ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και το σύνολο του Αθλητικού Ομίλου σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα!

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την άμεση έναρξη του «Παναθηναϊκός TV», το οποίο θα μεταδώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου SuperLeague Interwetten (κανονική διάρκεια και play offs) και εντός έδρας αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Το «Παναθηναϊκός TV» στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, δηλαδή εσάς τους φιλάθλους του συλλόγου, και προσδοκά να αγκαλιάσετε τη νέα προσπάθεια, όπως ακριβώς συνέβη στα φιλικά προετοιμασίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το πρόγραμμα του «Παναθηναϊκός TV» θα είναι δωρεάν, πλην των αγώνων ποδοσφαίρου οι οποίοι θα είναι επί πληρωμή.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν με 89,99 ευρώ να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή (κόστος μικρότερο των 5 ευρώ ανά αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας), δηλαδή την απεριόριστη πρόσβαση στους αγώνες ποδοσφαίρου και ερασιτεχνικών αθλημάτων του συλλόγου, όσο και στο σύνολο του προγράμματος του καναλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags