Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν ξέχασε τον Γιόσιπ Μίσιτς.
| 2020-09-16 10:29:00

Τρομερή κίνηση από άσο του ΠΑΟΚ! Το μήνυμα στον Μίσιτς: "Θα σε δω σύντομα αδερφέ μου" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση από άσο του ΠΑΟΚ! Το μήνυμα στον Μίσιτς: "Θα σε δω σύντομα αδερφέ μου" (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν ξέχασε τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο πορτιέρε των Ασπρόμαυρων πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Μπενφίκα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του.

Ο ίδιος όμως δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του, ο οποίος απουσιάζει εδώ και καιρό λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε.

Συγκριμένα ο Ζίβκοβιτς σχολίασε: "Τα συναισθήματα μου απόψε είναι τόσο έντονα. Πρέπει να πω ότι όλη η ομάδα γνωρίζει πως μας δίνεις ενέργεια για όλα. Θα σε δω σύντομα αδερφέ μου", ήταν το μήνυμα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My emotions tonight is so big and I must say that all team know that you give us energy for all...see you soon brate @josipmisic_27

A post shared by Zivko Zivkovic (@zivkovic_88) on

Ο 26χρονος άσος των Ασπρόμαυρων πρόσφατα δήλωσε πως: "Στα μέσα Ιουνίου, έκανα επέμβαση για έναν όγκο και αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξα στο τέλος της σεζόν. Τώρα, όλα είναι καλά, όλα πήγαν καλά αλλά δεν ήταν μια εύκολη περίοδος για μένα.

Συνέβη όταν έπαιζα το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι -με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου- και σε αυτό το παιχνίδι, όπως πολλές φορές στη ζωή μου, κατάφερα να κερδίσω και τώρα μπορώ να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο ξανά”.

Στη συνέχεια, στο σχετικό δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος αναφέρει τα εξής: “Σταμάτησε (σ.σ.: ο Μίσιτς) σε αυτά, τις υπόλοιπες ιστορίες για τα προβλήματα υγείας αποφάσισε να τις κρατήσει για τον εαυτό του, ελπίζοντας ότι σύντομα θα μπορεί να μιλάει και πάλι στο γήπεδο για τα γκολ του, τις ασίστ και να προσεγγίζει -όπως ο ίδιος είπε- μια κατάσταση στη Θεσσαλονίκη που δεν μπορούσε να περπατήσει στην πόλη χωρίς δεκάδες φίλαθλοι να τον σταματάνε για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags