Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σταύρος Κόλκας: "Λάθος με Άκπομ - Λύραντζης αντί Μάτος - Μάγκας Καρυπίδης"!
| 2020-09-17 10:31:00

Βόμβες Κόλκα part 2: "Λάθος με Άκπομ - Λύρατζης αντί Μάτος - Μάγκας Καρυπίδης - Δεν ήθελα Φερέιρα"!

Του Αδέσποτου
Βόμβες Κόλκα part 2: "Λάθος με Άκπομ - Λύρατζης αντί Μάτος - Μάγκας Καρυπίδης - Δεν ήθελα Φερέιρα"!

Τι θα γίνει με Βιεϊρίνια. Η ζημιά 40.000.000. Σχόλιο για Σάκχοφ-ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Καταιγιστικός ήταν ο Σταύρος Κόλκας στη χθεσινή εκπομπή των Αδέσποτων by sportdog, στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 (16:00-17:00 Δευτέρα-Παρασκευή). Ο κορυφαίος "ασπρόμαυρος" ρεπόρτερ προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις, τόσο για τον ίδιο, απαντώντας για πρώτη φορά ακόμα και στις "κατηγορίες" ότι μικρός υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον ΠΑOΚ.

Ο Σταύρoς Κόλκας στο πρώτο μέρος της "καυτής" συνέντευξής του στους Ευάγγελο Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog για την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, αποθέωσε τον Ολυμπιακό(!) και μίλησε για τον "Μέσι" που έχει στις τάξεις του ο Δικέφαλος. 

Παρακάτω ακολουθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης στους Αδέσποτους, με τον γνωστό ρεπόρτερ να αναφέρεται κυρίως στα μεταγραφικά του ΠΑOΚ, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το deal για τον Άκπομ και τον διάδοχό του, τι θα γίνει με τους Μάτος-Βιεϊρίνια, την περίπτωση Πασχαλάκη και την πιθανή απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει τις... κινήσεις του Άρη και τη μεταγραφή του (πρώην "ασπρόμαυρου") Σάκχοφ στην ΑΕΚ! 

Για την πώληση του Τσούμπα Άκπομ:

Ο Άκπομ θα πάει στη Μίντλεσμπρο, με συμφωνία στα 3,3 εκατ. ευρώ. Έχει το 40% η Άρσεναλ, οπότε ο ΠΑOΚ θα πάρει περίπου 2 εκατομμύρια, μαζί με κάποια ποσοστά μεταπώλησης. Εδώ όμως βλέπουμε και τα λάθη του ΠΑOΚ, γιατί είναι λάθος να αφήνεις τους παίκτες να μπαίνουν στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους και μετά να συζητάς. Το ίδιο έγινε και με τον Λημνιό. Γι’ αυτό και ο ΠΑOΚ αναγκάστηκε τώρα να τον πουλήσει. Ο παίκτης ήξερε πως ό,τι και αν γινόταν με την Μπενφίκα θα έφευγε. Ωστόσο έπαιξε, έδωσε μάχες και ήταν καθοριστικός. Φεύγει με ψηλά το κεφάλι και φέρνει περισσότερα χρήματα από αυτά που κόστισε. Ο ΠΑOΚ είχε δώσει 500.000 ευρώ και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα και τις επόμενες μεταγραφές:

Νο1 επιλογή είναι η απόκτηση του επιθετικού, του τερματοφύλακα πάει πιο πίσω. Εκτιμώ πως ο Πιέρος Σωτηρίου δεν είναι στις επιλογές. Είναι ο Τσόλακ της Ριέκα στη λίστα, αλλά και δύο τρεις ακόμα επιλογές.

Η απουσία του Λημνιού, ο Μάτος και η θέση του δεξιού μπακ-χαφ:

Με την Μπενφίκα ο ΠΑOΚ χρησιμοποίησε τον Κρέσπο, αλλά αν δεις το ματς σωστά, θα διαπιστώεις ότι είχε μόνο μία επιλογή ανάπτυξης από τα αριστερά. Και ευτύχησε να έχει τον Γιαννούλη σε μεγάλη βραδιά.

Ο Μάτος φαίνεται να έχει τελειώσει, η σχέση του με τον Φερέιρα δεν είναι καλή. Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε με απόφαση του ΠΑOΚ. Θα μπορούσε να είχε φύγει. Πάντως και ο Λύρατζης είναι επιλογή και είναι ένα παιδί από την Κ-10 του ΠΑOΚ, που ήταν πάντα αρχηγός. Και με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και αξίζει να πάρει 6-7 παιχνίδια.

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Είναι ένα παιδί που αγαπάω και εκτιμώ πως έχει να δώσει ακόμα ποδοσφαιρικά. Αλλά από ό,τι φαίνεται ο ΠΑOΚ δεν κινείται για την περίπτωσή του. Είναι ένα θέμα που μπορούν να λύσουν μόνο ο παίκτης και ο Ιβάν. Μπλέχτηκαν πολλά άτομα και ο μάνατζερ Πολ Κουτσολικάκος, που θα μπορούσε να το είχε αποφύγει. Η συμμετοχή του κάπως μπέρδεψε το θέμα, γιατί ήταν σαν να μπήκε… ανάμεσα σε δύο φίλους. Είναι ένας μάνατζερ πάντως που θα μπορούσε ο Δικέφαλος να κάνει δουλειές, παρότι είναι παρεξηγημένος.

Για την περίπτωση Ρισβάνη και Άρη:  

Δεν ξέρω για τον Ρισβάνη, ξέρω ότι στον Άρη έχουν ένα θέμα με τον Ρόουζ και δεν ξέρω αν θα λυθεί τώρα ή του χρόνου. Του έχουν τάξει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, κάτι τέτοιο. Μετά έκανε προσφυγή που δεν πήρε μεγάλη έκταση, αλλά πληρώθηκε. Εμφανίστηκε και το θέμα του Ρισβάνη μετά. Είναι αρκετά μπερδεμένο. Του αρέσει του Καρυπίδη να τα ανακατεύει. Μάγκας είναι!

Για το θέμα Πασχαλάκη κι εάν θα φύγει:

Το θέμα είναι ότι έχει ένα συμβόλαιο πολύ βαρύ, 700.000. Έπρεπε όταν του έδωσαν νέο συμβόλαιο, να καταλάβουν ότι ήταν στο πικ του και δεν μπορούσε να πάει παραπάνω.

Για τον Όλαφ Ρέμπε και την οικογένεια Σαββίδη:

Εγώ είμαι υπέρ του κλαμπ. Ο ΠΑOΚ είναι ένα προεδροκεντρικό κλαμπ. Η οικογένεια αποφασίζει. Όλοι οι άλλοι είναι εκτελεστικά όργανα. Απλά ο Ρέμπε περνάει έξυπνα αυτό που θέλει στην ιδιοκτησία. Στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης αποφασίζει και στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Και στην περίπτωση λοιπόν του Φερέιρα και στον Ρέμπε, η οικογένεια θα εισπράξει τα εύσημα και τα λεφτά. Και τη ζημιά βέβαια, γιατί ο ΠΑOΚ πέρυσι είχε ζημιά 40 εκατομμύρια. Σημασία λοιπόν έχει η κεντρική ιδέα. Ο Ρέμπε λοιπόν παίζει το ρόλο του, είναι μία ήρεμη δύναμη που καταφέρνει και πείθει την οικογένεια. Μία οικογένεια που δεν είναι η πιο εύκολη διαχείριση οικογένεια στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχει και αυτή τις παθογένειες της.

Για τον Αμπέλ Φερέιρα και την παραμονή του:

Κι εγώ ήμουν κατά της παραμονής του, ειδικά εάν δεν άλλαζε το τιμ του. Είχαν παρουσιαστεί τεράστια προβλήματα, ειδικά στο κομμάτι της εκγύμνασης. Ο ΠΑOΚ λοιπόν αποφάσισε να τον κρατήσει με τους δικούς του όρους. Τον έπεισε και αυτός το αποδέχθηκε, πως πρέπει να ενισχυθεί το τιμ του. Άλλαξε γιατρό, γυμναστή, πήρε τους Αμανατίδη-Γκαλίνοβιτς. Μιλάμε για άλλο τιμ. Και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στο κλαμπ, που δεν παρασύρθηκε από την πίεση και αποφάσισε να διορθώσει τις κομβικές αδυναμίες που είχαν εμφανιστεί πέρυσι. Και από εκεί και πέρα, ο Φερέιρα βρήκε μία τακτική που βολεύει την ομάδα και πήρε το ρίσκο με τους Τζόλη-Μιχαηλίδη. Οι νίκες φέρνουν πίστη στο πλάνο πλέον!

Για το αν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ο ΠΑOΚ με το 3-4-2-1:

Βεβαίως μπορεί. Μπορεί γιατί δεν χρειάζεται να βάλει ένα καθαρό εξάρι και θα έχει ένα φουλ μπακ που θα είναι συνεχώς ψηλά.  

Για τους Τζόλη και Μιχαηλίδη:

Ο ΠΑOΚ από μικρές ηλικίες συμμετέχει σε μεγάλα τουρνουά. Αυτά τα παιδιά έχουν εμπειρίες. Υπάρχει βίντεο που ο Τζόλης έχει βάλει δύο γκολ στην Κ12 της Μπεσίκτας. Ο Μιχαηλίδης έχει αριστερό πόδι, είναι aggressive, με τεχνική και έφεση στο σκοράρισμα. Σπάνια χαρακτηριστικά για 20χρονο στόπερ.

Για τη μεταγραφή του Σάκχοφ στην ΑΕΚ:

Είναι καλύτερος παίκτης στα χαφ από όλους όσους έχει η ΑΕΚ. Είναι καλύτερος δημιουργικά ο Μάνταλος, αλλά αμυντικά όχι. Ο Κρστίτσιτς μπορεί να είναι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά ο Σάκχοφ έχει όλο το πακέτο.

TΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

Alpha989 · Σταύρος Κόκλας στον Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια 16-09-20

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags