Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ! Πρώην άσος της Superleague έπεσε θύμα απαγωγής - Πώς κατάφερε να ξεφύγει!
| 2020-11-16 20:32:00

ΣΟΚ! Πρώην άσος της Superleague έπεσε θύμα απαγωγής - Πώς κατάφερε να ξεφύγει!

Sportdog Team
ΣΟΚ! Πρώην άσος της Superleague έπεσε θύμα απαγωγής - Πώς κατάφερε να ξεφύγει!

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, Κριστιάν Ομπόντο, έπεσε θύμα απαγωγής στη Νιγηρία και κατάφερε να ξεφύγει μετά από λίγες ώρες!

Όπως δήλωσε ο ο Ομπόντο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων «AFP», δύο ένοπλοι τον πλησίασαν στο αυτοκίνητό του, έσπρωξαν έξω από αυτό τη σύντροφό του. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ένας τρίτος ένοπλος άνδρας βρισκόταν πίσω τους σε άλλο αυτοκίνητο.

«Έσπρωξαν την κοπέλα μου έξω από το αυτοκίνητο. Προσευχόμουν και προσπαθούσα να συζητήσω μαζί τους, ρωτώντας τους τι είχα κάνει, αλλά μου φώναζαν και μου είπαν να το κλείσω και πως αν έκανα θόρυβο, θα με σκότωναν» τόνισε. Ο 21 φορές διεθνής με τη Νιγηρία, πρόσθεσε πώς οι απαγωγείς του τον ανάγκασαν να οδηγεί μέσα στην πόλη για αρκετές ώρες, μέχρι που οι δύο άνδρες του ζήτησαν να σταματήσει το αυτοκίνητο και βγήκαν να μιλήσουν με τον συνεργάτη τους στο αυτοκίνητο πίσω. «Κοίταξα πίσω και αισθανόμενος ότι είχα πλέον λίγο χώρο, έφυγα αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα», δήλωσε ο 36χρονος Νιγηριανός, περιγράφοντας την περιπέτειά του.

Οι απαγωγές από εγκληματικές συμμορίες για λύτρα είναι συχνές στη Νιγηρία, ιδίως στην περιοχή Ντέλτα. Μάλιστα, ο Κριστιάν Ομπόντο είχε απαχθεί στην ίδια περιοχή και το 2012!

Τότε, διασώθηκε την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής, ενώ οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα 188.000 δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags