Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Μουρίνιο - Απίστευτο τι έκαναν τρεις παίκτες της Τότεναμ εν μέσω πανδημίας! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-02 19:24:00

Έξαλλος ο Μουρίνιο - Απίστευτο τι έκαναν τρεις παίκτες της Τότεναμ εν μέσω πανδημίας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Μουρίνιο - Απίστευτο τι έκαναν τρεις παίκτες της Τότεναμ εν μέσω πανδημίας! (ΦΩΤΟ)

Premier League - Τότεναμ: Αντιδράσεις προκάλεσε στην Αγγλία μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τρεις παίκτες της Τότεναμ και έναν της Γουέστ Χαμ να διασκεδάζουν σε πάρτι παρά τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Ρεγκιλόν της Τότεναμ, μαζί με τους Αργεντινούς συμπαίκτες του, Λο Σέλσο και Λαμέλα, καθώς και τον επίσης Αργεντινό άσο της Γουέστ Χαμ, Λανσίνι, πόζαραν σε φωτογραφία από πάρτι, η οποία δημοσιεύθηκε στα social media.

Η Τότεναμ καταδίκασε την κίνηση των ποδοσφαιριστών της και ενημέρωσε πως η διοίκηση της ομάδας θα εξετάσει άμεσα το ζήτημα.

«Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι και καταδικάζουμε έντονα αυτήν την εικόνα που δείχνει μερικούς από τους παίκτες μας με φίλους μαζί τα Χριστούγεννα, γνωρίζοντας τις θυσίες που έκανε ο καθένας σε όλη τη χώρα για να παραμείνει ασφαλής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι κανόνες είναι σαφείς, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και υπενθυμίζουμε τακτικά σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό μας τα τελευταία πρωτόκολλα και τις ευθύνες τους να τηρούν και να δίνουν ένα παράδειγμα. Το θέμα θα εξεταστεί άμεσα από τη διοίκηση», τόνισε διοικητικό στέλεχος της Τότεναμ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags