Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Μεγάλη μαγκιά Χιμένεθ - Ποιος Βράνιες; Βρήκε αμυντικάρα! - "Κλαίνε" στο λιμάνι με Γκαρσία
| 2021-01-14 22:10:00

Μεγάλη μαγκιά Χιμένεθ - Ποιος Βράνιες; Βρήκε αμυντικάρα! - "Κλαίνε" στο λιμάνι με Γκαρσία

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη μαγκιά Χιμένεθ - Ποιος Βράνιες; Βρήκε αμυντικάρα! - "Κλαίνε" στο λιμάνι με Γκαρσία

Άρης - ΑΕΚ: Σε εποχή Χιμένεθ έχει μπει για τα καλά και πάλι η Ένωση, η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Άρη μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ισπανός τεχνικός έχει προλάβει, ήδη, να αφήσει το στίγμα του, λίγες μόνο ημέρες μετά την τέταρτη επιστροφή του, καθώς οι οπαδοί της ομάδας βλέπουν την ΑΕΚ να μετράει τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0), παρουσιάζοντας τεράστια βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι και στους τομείς της οργάνωσης και της συγκέντρωσης.

Ο Χιμένεθ άλλαξε αρκετά πράγματα με το που γύρισε στους Κιτρινόμαυρους και ένα από αυτά ήταν να μην... χαμπαριάζει από ονόματα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Μάρκο Λιβάγια και του Πέτρρυ Μάνταλου, τους οποίους δεν ξεκίνησε βασικούς, αλλά τους χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Φυσικά, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος απόλυτα από την φοβερή και τρομερή εμφάνιση του 18χρονου, Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει στο ματς στη θέση του Νεντελτσεάρου και... έβγαλε μάτια! Ο νεαρός Σλοβένος έπεσε απότομα στα... βαθιά και βγήκε "ζωντανός", καθώς ήταν εξαιρετικός στην κιτρινόμαυρη άμυνα, έχοντας ορισμένες καίριες επεμβάσεις, όπως ένα εκπληκτικό τάκλιν στο 55'.

Και βέβαια, ο Χιμένεθ δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του και με τον Λιβάι Γκαρσία, που με το γκολ του έδειξε ότι η ποιότητά του μπορεί να "εκτοξεύσει" την ΑΕΚ, η οποία αισθάνεται σίγουρα δικαιωμένη για την προσπάθεια που έκανε για να αποκτήσει τον άσο από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, "αρπάζοντάς" τον ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα μεγατόνων στην ΑΕΚ μετά τον Άρη - Φέρνει παικταρά ο Μελισσανίδης - Αυτόν ζήτησε ο Χιμένεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags