Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Σωκράτης; Αυτός είναι ο Έλληνας που κάνει μπαμ στον Ολυμπιακό - "Οργιάζει" στην Ιταλία!
| 2021-01-24 09:55:00

Ποιος Σωκράτης; Αυτός είναι ο Έλληνας που κάνει μπαμ στον Ολυμπιακό - "Οργιάζει" στην Ιταλία!

Οι Μιχείες
Ποιος Σωκράτης; Αυτός είναι ο Έλληνας που κάνει μπαμ στον Ολυμπιακό - "Οργιάζει" στην Ιταλία!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο ήταν άλλη μια μέρα με ρεπορτάζ, τα οποία η εκπομπή Μιχείες σχολίασε εκτενέστατα, αλλά έδωσε και ειδήσεις.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού δεν μπορούμε να πούμε, ότι διάγουν και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας τους. Υπάρχουν όμως και φωτεινές εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι ο Ηλίας Κουτσουπιάς, που τον φιλοξενήσαμε στον Alpha 98,9. Το παιδί όπως είχε δηλώσει, αποφάσισε να κατέβει κατηγορία από τη Serie A να παίξει στη Serie B γιατί πίστεψε στον εαυτό του. Πίστεψε ότι θα πάρει παιχνίδια και αυτό θα τον βοηθήσει στην καριέρα του..

Από τη μέρα που έγινε βασικός η ομάδα του έκανε σερί και έβαλε 4 ομάδες από κάτω. Στον αγώνα με την Πίζα ο Κουτσουπιάς ήταν πρωταγωνιστής. Σκόραρε στο 78' (από ασίστ του Μπρεσιάνι) και είχε και δοκάρι οδηγώντας την Εντέλα σε νίκη με 2-1.

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει τρέλα με τον Κουτσουπιά στην Ιταλία. Σε αυτή θέση box to box στέκεται αξιοπρεπώς και όχι μόνο! Πρωταγωνιστεί στη Serie B. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου ασχολείται μαζί του και ο Ολυμπιακός. Γιατί κάνει φοβερή σεζόν.

Από τις εξαιρέσεις των Ελλήνων παικτών που πρωταγωνιστούν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι και ο Δημήτρης Πέλκας στη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα ο Ερόλ Μπουλούτ μιλώντας σε πηγή μου ανέφερε, ότι «είναι πολύ σπουδαία μεταγραφή». Είναι μία μεταγραφή που ήδη αποδίδει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έσκασε" είδηση-βόμβα για Σωκράτη: "Θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό" - Δήλωση που βάζει φωτιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags