Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Πρόκριση-θρίλερ στους "4" του Κυπέλλου, 5-3 τη Γρανάδα στην παράταση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-04 00:29:00

Λύτρωση με επική ανατροπή η Μπαρτσελόνα στη ματσάρα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λύτρωση με επική ανατροπή η Μπαρτσελόνα στη ματσάρα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας με νίκη 5-3 επί της Γρανάδα στην παράταση, σε ένα παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του οποίου έχανε με 2-0 μέχρι το 88'!

Οι Καταλανοί έκαναν δύο παιδικά λάθη στην άμυνα, με αποτέλεσμα η Γρανάδα να πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης χάρη σε γκολ του Κένεντι στο 33' και του Σολδάδο στο 47'.

Η Μπαρτσελόνα είχε κόντρα και την τύχη, αφού είχε τρία δοκάρια, αλλά παρ' όλα αυτά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει μια απίθανη ανατροπή. Από δύο φοβερές μπαλιές του Μέσι, ο Γκριεζμάν μείωσε σε 2-1 στο 88' και ο Άλμπα ισοφάρισε σε 2-2 στο 92' και έστειλε τον προημιτελικό στην παράταση.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 3-2 με το δεύτερο γκολ του Γκριεζμάν στο 100', αλλά η Γρανάδα αντέδρασε και ισοφάρισε σε 3-3 με πέναλτι του Φέντε στο 103'.

Οι Καταλανοί λυτρώθηκαν με τον Ντε Γιόνγκ να κάνει το 4-3 στο 108'. Η Γρανάδα δεν  βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι και ο Άλμπα της έδωσε τη χαριστική βολή, με δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 5-3 στο 113'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags