Facebook Pixel ΑΕΚ – Super League: Νέοι τραυματισμοί για την ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-02 16:39:00

Νέοι "πονοκέφαλοι" για Χιμένεθ - Σε... νοσοκομείο έχουν μετατραπεί τα Σπάτα

Sportdog Team
Νέοι "πονοκέφαλοι" για Χιμένεθ - Σε... νοσοκομείο έχουν μετατραπεί τα Σπάτα

ΑΕΚ – Super League: Νέα προβλήματα τραυματισμού φαίνεται να υπάρχουν για την Ένωση. Το διάστρεμμα που υπέστη ο ο Μάριος Μιτάι, στο χαλάρωμα το πρωί της Κυριακής (28/2) πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι ήταν σοβαρό.

Έτσι ο νεαρός αμυντικός, ο όγδοος συνολικά τραυματίας αυτή τη στιγμή στο σύλλογο, θα μείνει εκτός, για τα αμέσως επόμενα δύο ματς των κιτρινόμαυρων, στον Βόλο για το κύπελλο και με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ο πρόβλημα με την απουσία του Μιτάι δημιουργεί θέματα και με τον Έλντερ Λοπες. Ο Πορτογάλος παίζει συνεχώς στις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας και με τον νεαρό αμυντικό εκτός πρέπει να σφίξει τα… δόντια για τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα. Ο Λόπες θα ξεκουραστεί στον αγώνα με τον Βόλο, για τελευταία αγωνιστική, με τον Μανόλο Χιμένεθ να εύχεται να έχει επιστρέψει ο Μιτάι.

Παράλληλα ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς φαίνεται να έκανε την τελευταία παρουσία του στα Σπάτα για την φετινή χρονιά καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του ως το τέλος της σεζόν, στην Ζελέσνιτσαρ. Την ομάδα δηλαδή από την οποία τον απέκτησε η ΑΕΚ, έναντι 450 χιλιάδων, πριν δυο χρόνια.

Έτσι την Τρίτη (2/3) θεραπεία στα Σπάτα έκαναν οι Μιτάι και Σιμόες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανοπουλος, αλλά και ο Σαρδέλης, με κανέναν να μην έχει πιθανότητες να επιστρέψει άμεσα. Κάτι τέτοιο θα συμβεί λίγο μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Αυτοί που είναι πιο κοντά στην επιστροφή από την ΑΕΚ είναι οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα, που ταλαιπωρούνται από θλάσεις, όχι όμως πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags