Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Λάζλο Μπόλονι: Πρόταση από τη Ρουμανία για τον Λάζλο Μπόλονι
| 2021-03-08 17:28:00

Ανατροπή με Μπόλονι στον Παναθηναϊκό - Απρόσμενη εξέλιξη με τον Ρουμάνο - "Φούντωσαν" οι φήμες

Sportdog Team
Ανατροπή με Μπόλονι στον Παναθηναϊκό - Απρόσμενη εξέλιξη με τον Ρουμάνο - "Φούντωσαν" οι φήμες

Φαίνεται ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό για τον Ρουμάνο είχε αλλάξει με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω για παραμονή. Όμως μήπως δεν έιναι έτσι τα πράγματα;

Παναθηναϊκός – Λάζλο Μπόλονι: Μπορεί από το βράδυ της Κυριακής (7/3) και την συνάντηση του Πιερ Ντρεοσί με τον Γιάννη Αλαφούζο το κλίμα με για τον Ρουμάνο να άλλαξε, όμως ένα ρεπορτάζ από την πατρίδα του αλλάζει τα δεδομένα. Όπως αναφέρουν ο τεχνικός των Πρασίνων έχει δεχτεί κρούση από την Σέπσι Σφάντου, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας, μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2011 και το 2017 ανέβηκε στη Liga 1. Παρόλα αυτά θεωρείται η ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας και το 2020 έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοικούντες της Σέπσι προσέγγισαν τον 68χρονο προπονητή, παρουσιάζοντάς του ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για να τον πείσει να δεχτεί. Παράλληλα του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, την προοπτική του νέου γηπέδου που κατασκευάζεται, μεγάλο μπάτζετ και σχέδια για τη διεκδίκηση τίτλων.

Οι δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία δεν λένε το τι απάντησε ο Λάζλο Μπόλονι, όμως αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιο με τον έμπειρο τεχνικό θα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει αμέσως, σε ένα περιβάλλον ολότελα διαφορετικό και με άλλες συνθήκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags