Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Σεισμός" με τον Καραπαπά - Υιοθέτησε την πρόταση Αλαφούζου - Ραγδαίες εξελίξεις!
| 2021-03-24 20:42:00

"Σεισμός" με τον Καραπαπά - Υιοθέτησε την πρόταση Αλαφούζου - Ραγδαίες εξελίξεις!

"Σεισμός" με τον Καραπαπά - Υιοθέτησε την πρόταση Αλαφούζου - Ραγδαίες εξελίξεις!

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός... άναψε φωτιές στη Superleague και φούντωσε τα σενάρια σχετικά με όσα γίνονται στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοφαίρου το τελευταίο διάστημα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναφορά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων σήμερα (24/3) πως: «Υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέλους του συνεταιρισμού για δημιουργία Superleague TV». Το μέλος του συνεταιρισμού αυτό είναι ο... Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε θέσει στο «τραπέζι» το ζήτημα δημιουργίας τηλεοπτικής πλατφόρμας της Superleague, με σκοπό την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων. Η συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά του «Mr. ΣΚΑΪ» είχε διαρρεύσει στις 23 Φεβρουαρίου, όταν είχε συνεδριάσει τότε η λίγκα. Ο λόγος της πρότασης για την Superleague TV, είχε να κάνει με το ότι τα τηλεοπτικά συμβόλαια πολλών ομάδων έληγαν το καλοκαίρι, χωρίς να υπήρχε τότε ανοιχτό το ενδεχόμενο της κεντρικής διαχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι στην... κούρσα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague έχουν μπει για τα καλά Cosmote TV και Nova, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη μέσα από μία σειρά ρεπορτάζ το Sportdog.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags