Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν τον τερματοφύλακα κοιτάζει η ΑΕΚ! Τί λέει ο Μιχαηλίδης για την περίπτωσή του;
| 2021-04-02 09:07:00

Αυτόν τον τερματοφύλακα κοιτάζει η ΑΕΚ! Τί λέει ο Μιχαηλίδης για την περίπτωσή του;

Sportdog Team
Αυτόν τον τερματοφύλακα κοιτάζει η ΑΕΚ! Τί λέει ο Μιχαηλίδης για την περίπτωσή του;

Η Ένωση έχει ρίξει βάρος εκτός από την ενίσχυση στην άμυνα και στην προσθήκη ενός δυνατού άσου.

ΑΕΚ: Η Ένωση αναζητεί τον τερματοφύλακα που θα πάρει φανέλα βασικού την επόμενη περίοδο κι εκτός απο τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο της Ομόνοιας και τον Ουκρανό Μπόικο της Ντιναμό Κιέβου, έχει ξεκινήσει επαφές και για τον 33χρονο (1.87 ύψος) Ισπανό πορτιέρε των Βάσκων, Ιάγκο Ερερίν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Κονέ είχε πρόσφατα απευθείας επαφή με τον Ισπανό γκολκίπερ. Μέσα από τη συζήτηση προέκυψε εκατέρωθεν ενδιαφέρον για συνεργασία και έτσι ο Ερερίν φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της λίστας με τους τερματοφύλακες που η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της για το καλοκαίρι.

Ο 33χρονος κίπερ ήταν βασικός στην Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι και τη σεζόν 2018-19, γράφοντας μάλιστα 35 συμμετοχές στην Primera Division εκείνη τη χρονιά. Πέρυσι περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο παίζοντας σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και 4 του κυπέλλου Ισπανίας, ενώ φέτος είναι πλέον στο περιθώριο. Μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι μια βατή περίπτωση για την ΑΕΚ καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της.

Ο Ερερίν έχει περάσει και από το μικροσκόπιο του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, ο οποίος όπως μεταφέρεται στο ρεπορτάζ δεν είναι τόσο ζεστός με τη συγκεκριμένη περίπτωση όσο ήταν με άλλες, όπως αυτή του Φαμπιάνο.

Με τον Ερερίν η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Τύπου της Ισπανίας. Ωστόσο τότε απλά της είχε προταθεί και είχε τεθεί στα υπόψιν για το μέλλον, αφού είχε παρθεί απόφαση στήριξης στον Παναγιώτη Τσιντώτα, καθώς στην Ένωση πίστεψαν ότι θα εξελιχθεί στον επόμενο τερματοφύλακα. της Εθνικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags