Facebook Pixel Superleague - Ολυμπιακός: Μια κατηγορία μόνος του ο Ελ Αραμπί - Άλλο επίπεδο ο... εκτελεστής του Ολυμπιακού
| 2021-04-05 16:20:00

Μια κατηγορία μόνος του ο Ελ Αραμπί - Άλλο επίπεδο ο... εκτελεστής του Ολυμπιακού - Τρομερή επίδοση!

Sportdog Team
Μια κατηγορία μόνος του ο Ελ Αραμπί - Άλλο επίπεδο ο... εκτελεστής του Ολυμπιακού - Τρομερή επίδοση!

Το... κανόνι των Πειραιωτών που κάνει "πάρτι" στη Superleague και η σύγκριση με τους υπόλοιπους σκόρερ των "μεγάλων" ομάδων.

Superleague - Ολυμπιακός: Μια ακόμη... κατηγορία που συγκεντρώνει ενδιαφέρον είναι αυτή των σκόρερ, όπου ο πρώτος έχει κριθεί από τώρα, την ώρα που η μάχη για την πρώτη τριάδα είναι αρκετά μεγάλη. Ο Ελ Αραμπί με 20 γκολ θα είναι δεδομένα ο πρώτος σκόρερ και φέτος στην Superleague, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για να τον ακολουθήσουν!

Αυτός που έχει κάνει τρομερό comeback μετρώντας 4 γκολ στα 3 τελευταία ματς είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος βρισκόταν πιο κάτω και από την 25η θέση, ενώ πλέον έχει μπει στην πρώτη δεκάδα έχοντας 8 γκολ, όσα έχει και ο Χασάν, αλλά και ο Φορτούνης, ο οποίος έχει τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα (10). Συνολικά στο πρωτάθλημα έχουν σκοράρει 110 ποδοσφαιριστές.

Στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό σκόραραν, πέρα από τον Ελ Αραμπί και οι Ανσαριφάρντ και Μασούρας (2), με τον Ιρανό να φτάνει τα 11 γκολ και τον εξτρέμ του Ολυμπιακού τα 10.

Από 10 έχουν και οι Μπαράλες, Σβιντέρσκι και Δουβίκας, μιας και κανείς εκ των τριών δεν σκόραρε την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

  • Ελ Αραμπί, 20 γκολ
  • Καρίμ Ανσαριφάρντ, 11 γκολ
  • Γιώργος Μασούρας, Κάρολ Σβιντέρσκι, Μπαράλες, Δουβίκας, 10 γκολ
  • Φορτούνης, Μακέντα, Χασάν, 8 γκολ
  • Φερνάντζεζ, Ζίβκοβιτς, Μανούσος, Παμλίδης, Πινακάς, 7 γκολ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags