Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός "κατάπιε" τον Άρη και... ξελάσπωσε τον Χιμένεθ - Βρήκε παικταρά από το... πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-11 17:59:00

Αυτός "κατάπιε" τον Άρη και... ξελάσπωσε τον Χιμένεθ - Βρήκε παικταρά από το... πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός "κατάπιε" τον Άρη και... ξελάσπωσε τον Χιμένεθ - Βρήκε παικταρά από το... πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε τη διαφορά με την εμφάνισή του και ήταν ο κύριος λόγος που η Ένωση κυριάρχησε στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Ο Χιμένεθ τον χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δικαιώθηκε.

ΑΕΚ: Μόνο ως επιβλητικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από αρκετά παιχνίδια, με αποκορύφωμα την πεντάρα από τον Ολυμπιακό, η Ένωση έμοιαζε να… ακροβατεί σε μια λεπτή γραμμή. Το ματς με τον Άρη ήρθε ως το ιδανικό «παυσίπονο» για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που πλέον μπορεί να κοιτάζει τη μάχη της Ευρώπης λίγο πιο αισιόδοξα.

Στο Χαριλάου η Ένωση απέκτησε ξανά ένα νέο πρωταγωνιστή, που αυτή τη διετία της έχει λείψει πολύ. Ο λόγος για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο κεντρικός χαφ της ΑΕΚ ήταν φανταστικός απέναντι στους «κίτρινους», προσφέροντας όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά εξίσου. Πατούσε περιοχή και ακριβώς γι’ αυτό, κέρδισε το πέναλτι από τον Ρόουζ για το 3-0 της Ένωσης.

Ο Γαλανόπουλος ήταν εκτός δράσης από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν είχε υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη. Παρά το διάστημα της αποχής του, στο γήπεδο έδειξε να έχει και τρεξίματα και αστείρευτη διάθεση να κάνει τη διαφορά. Συνολικά η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και οι ποδοσφαιριστές της φάνηκε από τις αντιδράσεις που είχαν στα γκολ, το πόσο ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα με τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση ματ Χιμένεθ, έτσι "καθάρισε" τον Άρη - Τι συνέβη με Μάνταλο - Άλλος παίκτης από την 5αρα ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags