Facebook Pixel Άρης - Δημήτρης Μάνος: Απίστευτο τρολάρισμα από Καρυπίδη σε Μάνο - "Έτσι όπως πας θα μας καταστρέψεις..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-19 20:02:00

Απίστευτο τρολάρισμα από Καρυπίδη σε Μάνο - "Έτσι όπως πας θα μας καταστρέψεις..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο τρολάρισμα από Καρυπίδη σε Μάνο - "Έτσι όπως πας θα μας καταστρέψεις..." (ΦΩΤΟ)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, Δημήτρης Μάνος, ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον ίδιο να πανηγυρίζει, με τον πρόεδρο των Κιτρίνων να έρχεται και να κάνει σχόλιο θέλοντας να... πειράξει τον Έλληνα επιθετικό για το χαμένο πέναλτι

Άρης - Δημήτρης Μάνος: Οι Κίτρινοι ήταν οι νικητές στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τον Έλληνα επιθετικό να είναι από τους βασικότερους πρωταγωνιστές του σημαντικού αποτελέσματος, έχοντας σκοράρει ένα τέρμα, αλλά έχοντας προηγουμένως αστοχήσει στο πέναλτι. Όταν ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων" αποφάσισε να ανεβάσει δύο φωτογραφίες με τον ίδιο να πανηγυρίζει το γκολ στο "Απ. Νικολαϊδης", ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν... εκεί και με αρκετή δόση χιούμορ αποφάσισε να τον... τρολάρει.

"Θα σε μάθω να εκτελείς πέναλτι γιατί εσύ όπως πας θα μας καταστρέψεις", ήταν η απάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης για το πόσταρισμα που έκανε ο Δημήτρης Μάνος.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Manos (@dim_manos_11)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags