Facebook Pixel Αλαλούμ με τον τελικό Κυπέλλου - Από εκεί ζητάει τώρα η ΕΠΟ να αποφασίσει αν θα γίνει με κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-10 21:52:00

Αλαλούμ με τον τελικό Κυπέλλου - Από εκεί ζητάει τώρα η ΕΠΟ να αποφασίσει αν θα γίνει με κόσμο

Sportdog Team
Αλαλούμ με τον τελικό Κυπέλλου - Από εκεί ζητάει τώρα  η ΕΠΟ να αποφασίσει αν θα γίνει με κόσμο

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (10/5) η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι πρόθεσή της είναι να γίνει με κόσμο το μεγάλο φινάλε του θεσμού στο ΟΑΚΑ, ρίχνοντας το... μπαλάκι σε άλλο φορέα να πάρει για εκείνη την απόφαση για τον θεσμό που διοργανώνει η ίδια

Κύπελλο Ελλάδας - ΓΓΑ: Το... μπαλάκι στους ειδικούς και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ρίχνει η ΕΠΟ για την παρουσία θεατών στον τελικό του ΟΑΚΑ. Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας (10/5) εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει "ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων" με την απόφαση όμως να περιμένει να παρθεί από τους ειδικούς.

"Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.
H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα", αναφέρει η ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας και την απόφαση που περιμένει από την ΓΓΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags