Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Aυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζαγοράκη - Ποιος θα… τρέξει για τον τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού
| 2021-05-11 16:07:00

Aυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζαγοράκη - Ποιος θα… τρέξει για τον τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Sportdog Team
Aυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζαγοράκη - Ποιος θα… τρέξει για τον τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς... τρέχουν οι υποχρεώσεις του στο εξωτερικό. Ποιοι είναι οι αντιακαταστάτες του, πότε θα γυρίσει και το ΔΣ που θα φέρει αλλαγές.
 

Ο Θ. Ζαγοράκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες γιατί έχει υποχρεώσεις στην Ευρωβουλή και την καθημερινότητα στην ΕΠΟ την «τρέχουν» πλέον δύο άνθρωποι: Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ο Δημητρίου μίλησε προ ημερών με τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής Ομάδας του 2004 και του είπε ότι «όταν δεν βρίσκομαι στα γραφεία της ομοσπονδίας, εσύ θα ασκείς χρέη προέδρου». Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του αναπληρωτή προέδρου, ωστόσο τυπικά έπρεπε να ανάψει το πράσινο φως και ο Ζαγοράκης.  

Με την… άδεια λοιπόν του «Ζαγόρ», ο Π. Δημητρίου ασχολείται με όλα τα θέματα που προκύπτουν στην ομοσπονδία, η οποία έχει να διοργανώσει και έναν τελικό κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.  

Την προσεχή Παρασκευή θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ο Θ. Ζαγοράκης θα εκτελέσει κανονικά τα καθήκοντα του. Είναι μάλιστα πιθανό να επαναφέρει το αίτημα του για τη στελέχωση του προεδρικού Γραφείου. Επιθυμία του είναι να προσλάβει 4-5 συνεργάτες, αίτημα το οποίο δεν πέρασε σε προηγούμενο συμβούλιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags