Facebook Pixel Ατάκες "φωτιά" από πρώην θρύλο του ΠΑΟΚ - "Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της ομάδας και..."
| 2021-05-15 18:58:00

Ατάκες "φωτιά" από πρώην θρύλο του ΠΑΟΚ - "Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της ομάδας και..."

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από πρώην θρύλο του ΠΑΟΚ - "Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της ομάδας και..."

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έδωσε ένας από τους εμβληματικούς αρχηγούς του "δικεφάλου του Βορρά" όπου αναφέρθηκε τόσο στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όσο και ποιους ποδοσφαιριστές θεωρεί τους καλύτερους της ομάδας

Γιώργος Τουρσουνίδης - ΠΑΟΚ: Ο εμβληματικός αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 130.6 όπου και αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της ομάδας, ενώ τόνισε και ποιους θεωρεί τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του συλλόγου αυτή τη στιγμή.

"Ο ΠΑΟΚ αδίκησε φέτος τον εαυτό του, δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο μεγάλη διαφορά βαθμών από τον Ολυμπιακό, που δεν είναι και η υπερομάδα, αλλά εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ".

"Ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή την εποχή ο ΠΑΟΚ, είναι οπι δυο εξτρέμ, ο Ζίφκοβιτς και ο Τζόλης, που είναι βέβαιο ότι θα παραχωρηθεί, όπως τα βλέπω τα πράγματα…"

"Το αξιοσημείωτο στη φετινή χρονιά, είναι ότι ο ΠΑΟΚ σε μια μετριότατη έως κακή χρονιά, πέρασε τον Άρη στη βαθμολογία, που ο Άρης έκανε την καλύτερη σεζόν της εικοσαετίας. Εκεί φαίνεται η διαφορά επιπέδου των δυο ομάδων, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίπαλο τον Άρη, έχει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα", είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags