Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες: "Η χρονιά του ΠΑΟΚ - Λίγα πράγματα ο Ολυμπιακός - Λέει βλακείες όποιος..."
| 2021-08-03 20:57:00

Φοβερές ατάκες: "Η χρονιά του ΠΑΟΚ - Λίγα πράγματα ο Ολυμπιακός - Λέει βλακείες όποιος..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες: "Η χρονιά του ΠΑΟΚ - Λίγα πράγματα ο Ολυμπιακός - Λέει βλακείες όποιος..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά για τη φετινή σεζόν. Τι θα δώσει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και γιατί ο Ολυμπιακός δεν πείθει.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη φετινή ομάδα που «χτίζει» ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τον σημερινό, πρώτο αγώνα της σεζόν, με την Μποέμιανς στην Ιρλανδία για το Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συχνή παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία:

«Κάθε χρόνο έρχεται ο Ρονάλντο και ετοιμάζεται να αγοράσει σουίτα στο ξενοδοχείο. Πέντε φορές την εβδομάδα αεροπλάνο Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα είναι από τα συμβατικότερα. Δεν τον βλέπει κανείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόνο οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι λένε τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είναι πολύ προσιτός, φιλικός. Φίλος μου δουλεύει σ’ αυτές τις σουίτες και μου λέει ότι είναι τεράστιος, τρομερός άνθρωπος».

Για το τελευταίο φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ:

«Πριν από περίπου 20 ημέρες με τους βετεράνους Κορίνθιους στη μνήμη του Στέφα. Το φιλικό αυτό έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία. Ήμουν εκεί. Πήγαμε και στην Πρέβεζα, στην Άρτα. Είμαστε ενεργοί οι βετεράνοι».

Για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς:

«Θεωρώ ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Σε προετοιμασία είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει ρολάρει, όποιος πει ότι είναι έτοιμη, θα πει βλακεία. Νέος προπονητής, προσθήκες υπάρχουν, είναι ένα νέο ξεκίνημα. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Είδαμε τι έπαθαν Άρης και ΑΕΚ. Σαφέστατα λίγο αργότερα και οι δύο θα μπορούσαν να περάσουν. Είναι δύσκολο ματς, είναι μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα. Διάβαζα ότι για εκείνους είναι ματς ζωής. Θα τα δώσουν όλα. Είναι ανέτοιμη 100% η ομάδα. Πρέπει να προσέξει. Αν σε πάρει λίγο από κάτω και σε βάλουν σε κλίμα αντιποδοσφαίρου, τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Καθαρό πνεύμα να έχει ο ΠΑΟΚ για το τι μπορεί να κάνει τώρα και να πάρει το αποτέλεσμα για να κάνει εύκολα τα πράγματα στην Τούμπα».

Για τον ΠΑΟΚ επί Λουτσέσκου που έσφιξε αμυντικά:

«Το στοιχείο αυτό το έχει ο Λουτσέσκου. Ήταν το πρώτο του στοιχείο. Γνωρίζει καλά τι έχει στο ρόστερ και ανάλογα πράττει. Προσέφερε πράγματα ο Λουτσέσκου, ο Γκαρσία έκανε την προσπάθειά του, έχει μεγαλύτερη εμπειρία και φέτος θα είναι η χρονιάς μας για εμένα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Όπως είδα και τον Ολυμπιακό, με λίγα πράγματα ακόμη, όπως με τον Τζοβίνκο φέτος θα είναι ξανά η χρονιά μας. Κοντός, γρήγορος διεισδυτικός, πολύ ποιοτικός ο Ιταλός. Μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο ο Λουτσέσκου όπως πρόπερσι».

Για την παρουσία του Μιχαηλίδη και των νεαρών ποδοσφαιριστών:

«Είμαι της άποψης πως όλα αυτά τα παιδιά πρέπει να πάρουν χρόνο και ευκαιρία. Αυτό το πολύ μέσα-έξω δημιούργησε μια ανασφάλεια στους πιτσιρικάδες μας. Ο Μιχαηλίδης είναι προικισμένος παίκτης, ψηλός, αλτικός, καταπληκτικό αριστερό πόδι. Ο Τζόλης πάει από το καλό στο καλύτερο, αλλά στο τέλος έκανε κοιλιά. Το πρόβλημα είναι το μεγάλο βάρος. Αν χτιστεί μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά, ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουν ευκαιρίες. Όλα αυτά τα παιδιά, έρχονται κι άλλα από πίσω, πρέπει να πάρουν ευκαιρία σε ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags