Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που είναι έξαλλοι με Σεμέδο - Έρχεται και δεύτερη τιμωρία για πρωτοκλασάτο άσο!
| 2021-08-13 22:10:00

Αυτός είναι ο λόγος που είναι έξαλλοι με Σεμέδο - Έρχεται και δεύτερη τιμωρία για πρωτοκλασάτο άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός είναι ο λόγος που είναι έξαλλοι με Σεμέδο - Έρχεται και δεύτερη τιμωρία για πρωτοκλασάτο άσο!

Γιατί την "πλήρωσε" ο Πορτογάλος και η επόμενη "καμπάνα". Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περνάει από την προειδοποίηση στην πράξη και οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες. Έρχεται και δεύτερη όμως τιμωρία που θα κάνει… θόρυβο.

Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Αναβρασμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό, καθώς ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς και κατόπιν η επίσκεψη με… γκάζια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, έχουν προκαλέσει σοβαρούς «τριγμούς» στην ομάδα.

Ο πρώτος που… πλήρωσε το μάρμαρο της ευρωπαϊκής αποτυχίας ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος «χρεώθηκε» τις μετριότατες εμφανίσεις του και στα τέσσερα επίσημα μέχρι τώρα παιχνίδια των Πειραιωτών, αλλά και τα πολλά «εύκολα» λάθη που έχει κάνει σε αυτό. Όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr και σε πρωινό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος είναι στους παίκτες που βρίσκονται στη… μαύρη λίστα, καθώς παρότι είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα, πολλές φορές μπαίνει στο γήπεδο χωρίς συγκέντρωση και αποτελεί πηγή κινδύνου για την ομάδα. Ο έμπειρος στόπερ λοιπόν, έμειν εκτός λίστας για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Σλόβαν και περιμένουμε να δούμε τι θα ακολουθήσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει… τελειώσει, όμως στο Λιμάνι δεν θα ήταν αρνητικοί στην παραχώρησή του εάν ερχόταν και μία καλή πρόταση πολλών εκατομμυρίων.

Ο Σεμέδο μπορεί να ήταν λοιπόν ο πρώτος που «άκουσε» την καμπάνα, όμως δεν θα είναι και ο τελευταίος. Στη διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός και για άλλους παίκτες και στη σχετική λίστα βρίσκεται πολύ ψηλά το όνομα του Ουσεϊνού Μπα. Ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις με τη Λουντογκόρετς, ωστόσο πήρε δύο κίτρινες για μαρκαρίσματα στο πλάγιο άουτ. Ειδικά η δεύτερη «κρέμασε» την ομάδα, αφού την άφησε με δέκα παίκτες στην παράταση. Όλα αυτά και το γεγονός πως αντίστοιχη «ανόητη» κόκκινη είχε πάρει και πέρυσι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, έχουν προβληματίσει τους Πειραιώτες.

Ο Μπα, σε αντίθεση με τον παρτενέρ του στην άμυνα, βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα, παρότι στο πρώτο δεν θα αγωνιστεί. Δεν θα γινόταν άλλωστε ο Ολυμπιακός να ρισκάρει τόσο πολύ και να αφήσει εκτός ομάδας εντελώς δύο βασικούς παίκτες. Πάντως, δεν θα το… ξεπεράσουν εύκολα το θέμα του στο Λιμάνι και ήδη τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις και με τον νεαρό αμυντικό. Μπορεί να μείνει εκτός και για άλλα ματς, ώστε να… καθαρίσει το μυαλό του, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και «κατσάδα» προσωπική από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν, μετά την… προειδοποίηση στου Ρέντη, πέρασε σε πράξεις και στέλνει μηνύματα σε όλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει, ούτε και η τελευταία. Περιμένει άμεσα βελτίωση και φυσικά πρόκριση στο Europa League. Αν πάρει… απαντήσεις στο γήπεδο από τους παίκτες, τότε θα έχουμε και συνέχεια! 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πόρτα" από ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος, τον πήρε ο Ολυμπιακός - Ανησυχία για κορυφαίο άσο στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags