Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπενφίκα και Σπόρτινγκ για τον Σεμέδο!
| 2021-08-19 12:00:00

"Τινάζει" τη μεταγραφή στον αέρα ο Σεμέδο - "Ντου" από νέα ομάδα - "Όχι" από Ολυμπιακό για... Μανωλά

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τινάζει" τη μεταγραφή στον αέρα ο Σεμέδο - "Ντου" από νέα ομάδα - "Όχι" από Ολυμπιακό για... Μανωλά

Ποια ομάδα παίρνει προβάδισμα για τον Πορτογάλο και η μεγάλη "ζημιά". Ο στόπερ των Πειραιωτών απομακρύνεται από την Αγγλία και ήδη ο μάνατζερ του ψάχνει νέους ενδιαφερόμενους. Ποιοι μπαίνουν στο... παιχνίδι, γιατί οι εξελίξεις δεν είναι καλές και οι τελευταίες πληροφορίες για τον άσο της Νάπολι. 

Ολυμπιακός: "Κολλάει" όπως όλα δείχνουν το θέμα τού Σεμέδο στη Γουλβς, της μεταγραφής του δηλαδή, καθώς φαίνεται ότι το πρόβλημα με τη βίζα δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί.

Ο Πορτογάλος στόπερ πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος, ενώ και το σενάριο που αναφέρει ότι οι Άγγλοι θέλουν δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι κάτι που δεν αρέσει ως προοπτική στους Πειραιώτες.

Ο μάνατζερ του Σεμέδο θεωρεί (και το έχει μεταφέρει στους Ερυθρόλευκους) ότι η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ μπορεί να καταθέσουν πρόταση όταν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τη Γουλβς - Θυμίζουμε ότι και πέρσι η Μπενφίκα είχε δείξει ενδιαφέρον!

Αλλά το ζήτημα είναι πόσο χρήματα θα προσφέρουν στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο, γιατί αφενός στην Πορτογαλία δεν υπάρχουν τα πορτοφόλια της Αγγλίας, αφετέρου ο παίκτης είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και, φυσικά, αυτό στέλνει μηνύματα στο εξωτερικό για το πώς θα διαχειριστεί την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός...

Τέλος, στο θέμα του Μανωλά, να πούμε απλώς ότι το σενάριο για ανταλλαγή με τον Καμαρά ναι μεν υφίσταται ως προοπτική, αλλά οι Πειραιώτες δεν είναι θετικοί σε μια τέτοια εξέλιξη. Ο Καμαρά θα πωληθεί ως ανεξάρτητη περίπτωση και δεν θα συμψηφιστεί η περίπτωσή του με τον Μανωλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μανωλάς; Σήμερα η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - 7,5 εκατ. - Εξελίξεις μετά τη Σλόβαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags