Facebook Pixel Γιαν Εμβιλά: Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για Εμβιλά - Αυτό το παιχνίδι... τρέχουν για να προλάβει
| 2021-09-19 18:56:00

Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για Εμβιλά - Αυτό το παιχνίδι... τρέχουν για να προλάβει

Sportdog Team
Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα για Εμβιλά - Αυτό το παιχνίδι... τρέχουν για να προλάβει

Σαν... βόμβα έπεσε το γεγονός ότι ο Γάλλος μέσος είναι εκτός με πρόβλημα από τον αγώνα με τη ν Λαμία ενώ πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν αγώνα... δρόμου ώστε ν μπορέσει να δώσει όσο το γρηγορότερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας της ομάδας.

Γιαν Εμβιλά: Ο Γάλλος είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά το καλοκαίρι, με τον ίδιο να σφίγγει πολλές φορές τα δόντια ώστε να αγωνιστεί, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι πριν την αναμέτρηση με την  Αντβερπ χρειάστηκε ένεση, όμως τελικά οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεν σταμάτησαν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός του αγώνα με τη Λαμία, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ούτε την Τετάρτη (22/9) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με ρεαλιστικό στόχο των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι η αναμέτρηση του Σουκρού Σαράτσογλου με την Φενέρμπαχτσε σε 10 ημέρες.

Και αυτό γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι πρόκειται για έναν... τελικό για την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους 16 του Εuropa League και τον Πορτογάλο να θέλει όσο τίποτα τον Γιαν Εμβιλά έτοιμο, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιήσει και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 26 Σεπτεμβρίου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags