Facebook Pixel Ολυμπιακος: Σούπερ έκπληξη ετοιμάζει ο Μαρτίνς με Απόλλωνα - Βάζει παίκτη βασικό μετά από 50 μέρες
| 2021-09-21 18:47:00

Σούπερ έκπληξη ετοιμάζει ο Μαρτίνς με Απόλλωνα - Βάζει παίκτη βασικό μετά από 50 μέρες

Sportdog Team
Σούπερ έκπληξη ετοιμάζει ο Μαρτίνς με Απόλλωνα - Βάζει παίκτη βασικό μετά από 50 μέρες

Να... ανακατέψει την τράπουλα θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός ώστε να δώσει ρυθμό σε όλους τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας των Ερυθρολεύκων και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε με σούπερ... έκπληξη.

Πιερ Κουντέ: Σε αρκετά μεγάλο ροτέισον πρόκειται να προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (22/9) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους Ελ Αραμπί και Εμβιλά, μετά τη Λαμία, να είναι πιθανότατα απόντες και από τον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης".

Την θέση του Μαροκινού πιθανότατα θα πάρει ξανά ο Τικίνιο στο αρχικό σχήμα, με τον Πορτογάλο να σκέφτεται να μην χρησιμοποιήσει και πάλι από την αρχή Καμαρά και Μπουχαλάκη, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Καμερουνέζο χαφ, έχοντας πάρα πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός στην θέση του Εμβιλά.

Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Αφρικανός μέσος βασικός ήταν στις 3 Αυγούστου, στην αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς, ενώ τότε βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ από τότε μετράει μισή ω΄ρα στην Βουλγαρία, 10 και 20 λεπτά με την Σλόβαν, εντός και εκτός αντίστοιχα, 25 λεπτά με τον Ατρόμητο και σχεδόν μισή ώρα με τη Λαμία.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Πιερ Κουντέ, όμως ακόμα και τώρα δεν είναι σίγουρος για αυτό, με το πιθανότερο να είναι να αποφασίσει την ενδεκάδα λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας με τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags