Facebook Pixel Λουίς Σουάρες: Ατάκες "φωτιά" από Σουάρες στην Μπαρτσελόνα - "Μου φέρθηκαν σαν 15χρονο... Ο Μέσι..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 21:05:00

Ατάκες "φωτιά" από Σουάρες στην Μπαρτσελόνα - "Μου φέρθηκαν σαν 15χρονο... - Ο Μέσι..."

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από Σουάρες στην Μπαρτσελόνα - "Μου φέρθηκαν σαν 15χρονο... - Ο Μέσι..."

Φοβερή επίθεση του Ουρουγουανού επιθετικού για τον τρόπο που αποχώρησε από τους Καταλανούς σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Sport της Βαρκελώνης.

Λουίς Σουάρες: Λίγες μέρες πριν βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα ο Ουρουγουανός επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην καταλανική Sport όπου σίγουρα οι ατάκες του θα συζητηθούν... για όσα είπε για τον τρόπο που του φέρθηκε η Μπαρτσελόνα.

"Ο Μέσι μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μόνο αυτό θα τον έκανε χαρούμενο», ήταν η τοποθέτηση του για τον κολλητό του, ενώ αναφορικά με την δική του φυγή ήταν λάβρος κατά του πρώην προέδρου Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και κατά του Ρόναλντ Κούμαν: «Ο Κούμαν δεν μου έδειξε σεβασμό. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν 15χρονος, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος διέρρεε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο Κούμαν με τον Λαπόρτα έχουν έναν δικό τους πόλεμο που πληγώνει τους παίκτες.

Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου και με βάση όσα έχει κάνει ως παίκτης δεν νομίζω ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο είναι η ώρα για να αναλάβει την ομάδα. Είναι έξυπνος και ξέρει τις δυσκολίες του κλαμπ. Πρέπει να περιμένει. Ξέρω ότι είναι καλός τεχνικός και κάποια μέρα θα κάνει μεγάλα πράγματα στο Καμπ Νόου, όπου θα γίνει το ίδιο πετυχημένος προπονητής, όσο ήταν και παίκτης", είπε ο Λουίς Σουάρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags