Facebook Pixel Άρης: Επιστροφή... βάλσαμο για τον Άρη - Στον... αέρα η κατάσταση του Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 02:28:00

Επιστροφή... βάλσαμο για τον Άρη - Στον... αέρα η κατάσταση του Καμαρά

Sportdog Team
Επιστροφή... βάλσαμο για τον Άρη - Στον... αέρα η κατάσταση του Καμαρά

Οι Κίτρινοι έχουν αρχίσει την προετοιμασία για τον αγώνα με την Λαμία για την Super League, όμως παρά το γεγονός πως ακόμα και σήμερα υπάρχει αβεβαιότητα με την παρουσία του Μαυριτανού επιθετικού, υπάρχει και μια επιστροφή που λύνει αρκετά προβλήματα.

Άρης: Μια από τις μεγάλες... εκκρεμότητες που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της διακοπής των Εθνικών ήταν και αυτή του Μπρούνο Γκάμα, που είχε υποστεί θλάση με αποτέλεσμα να είναι εκτός προπονήσεων για μεγαλύτερο διάστημα από δύο εβδομάδες. 

Τα πράγματα όμως άλλαξαν, μιας και την Τετάρτη (13/10) ο Πορτογάλος έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και έδωσε το... παρών για την αναμέτρηση με τη Λαμία και πλέον ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση για την Super League.

Από την άλλη δεν υπάρχουν νέα δεδομένα για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπαντού Ντιαγέ, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν πως δύσκολα θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Δευτέρας (18/10), ενώ την Πέμπτη (14/10) ο Άρης θα δει και τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Τζέιμς Τζέγκο και Γιάκουμπ Μπράμπετς να ενσωματώνονται στην προετοιμασία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags