Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοκ στην ΑΕΚ - Εκτός με Άρη Γκαρσία - Τότε περιμένουν να επιστρέψει - Αγωνία για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 16:27:00

Σοκ στην ΑΕΚ - Εκτός με Άρη Γκαρσία - Τότε περιμένουν να επιστρέψει - Αγωνία για ακόμα έναν

Sportdog Team
Σοκ στην ΑΕΚ - Εκτός με Άρη Γκαρσία - Τότε περιμένουν να επιστρέψει - Αγωνία για ακόμα έναν

Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ σόκαρε τους πάντες με την πτώση του στον αγώνα με τον Βόλο, ενώ παράλληλα η συμμετοχή ακόμα ενός ποδοσφαιριστή είναι στον... αέρα για την αναμέτρηση με τους Κίτρινους. 

ΑΕΚ: Μπορεί η Ένωση να πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στον Βόλο, όμως η επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολη, μιας και ο Λιβάι Γκαρσία, που γλίτωσε τα χειρότερα από την πτώση που είχε την Κυριακή (24/10), όμως η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια στιγμή η συμμετοχή του Νορντίν Άμραμπατ στο ντέρμπι με τον Άρη είναι στον... αέρα.

Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ έφυγε από το νοσοκομείο μετά την αξονική που έκανε, ενώ τη Δευτέρα (25/10) έκανε και μαγνητική ώστε να φανεί η κατάσταση, δείχνοντας κάκωση συνδέσμων της αυχενικής μοίρας, το οποίο πρέπει να υποχωρήσει για να επιστρέψει λόγω του ευαίσθητου της περιοχής, κάτι που κάνει τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων να υπολογίζουν την επιστροφή του μετά τη διακοπή των εθνικών.

Από την άλλη ο Άμραμπατ αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό με πρόβλημα στον ώμο μετά από πτώση και στο συγκεκριμένο σημείο έχει μαζευτεί υγρό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η μαγνητική να γίνει την Τετάρτη (27/10), αν και σε πρώτη φάση είναι δύσκολο να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τους Κίτρινους. Όπως και να έχει πάντως η ΑΕΚ χάνει δύο πολύτιμες λύσεις, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία ειδικά όταν την Κυριακή (31/10) ακολουθεί ο αγώνας με τον Άρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags