Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ροντέο" στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις για Γενάρη, σκάει ηχηρή αποχώρηση - Έκπληξη με... ξεχασμένο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-29 20:57:00

"Ροντέο" στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις για Γενάρη, σκάει ηχηρή αποχώρηση - Έκπληξη με... ξεχασμένο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ροντέο" στον Ολυμπιακό - Αποφάσεις για Γενάρη, σκάει ηχηρή αποχώρηση - Έκπληξη με... ξεχασμένο!

Η ανατροπή με Έλληνα άσο και ποιος βγαίνει από την ευρωπαϊκή λίστα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χάνει άλλο χρόνο και προχωράει σε αλλαγές στην ομάδα. Οι νέες δοκιμές, ποιος κέρδισε πόντους στην ιεραρχία και οι σκέψεις του ενόψει Ιανουαρίου. Ποιοι βρίσκονται κοντά στην έξοδο;

Ολυμπιακός: Ανακατατάξεις υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, καθώς οι εμφανίσεις κάποιων παικτών, θετικές και αρνητικές αντίστοιχα, έχουν υποχρεώσει τον Πέδρο Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του.

Από τη μία υπάρχει ο απογοητευτικός Χένρι Ονιεκούρου, που παρά τις ευκαιρίες που έχει πάρει δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα και όπως σας έγραψε και η στήλη «BoxToBox» στο sportdog.gr την Κυριακή, ο χρόνος προσαρμογής του εξαντλείται. Ίσως μάλιστα και να εξαντλήθηκε, αν κρίνουμε από την απόφαση του προπονητή να τον αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, λίγες ημέρες πριν τον... τελικό με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Γ. Καραϊσκάκης για το Europa League.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει σαφέστατα προβληματισμός και για τον Ρόνι Λόπες, αν και δείχνει τελευταία μία μικρή βελτίωση. Αν αυτή βέβαια αρκεί για να πάρει χρόνο, έστω και ως αλλαγή, θα το δούμε προσεχώς. Αυτή τη στιγμή πάντως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, καθώς ούτε αυτός έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και βλέπει δύο άλλους εξτρέμ να τον έχουν... προσπεράσει.

Ο παίκτης που φαίνεται να έχει προβάδισμα από τον Μαρτίν ως αλλαγή στα εξτρέμ είναι ο Μάριος Βρουσάι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σε 11 λεπτά συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ τα έκανε όλα τέλεια… είχε 10/11 ενέργειες με 91%, ¾ πάσες με 75%, 1/1 στις μακρινές μπαλιές, 3/3 ντρίμπλες, 7/7 κερδισμένες μονομαχίες και 1/1 ανακτήσεις μπάλας. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει παίξει και παραπάνω μέχρι τώρα, όμως ήταν λογικά να πάρουν πίστωση χρόνου δύο... ακριβοπληρωμένοι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι. Ωστόσο, η υπομονή για τους Ονιεκούρου και Λόπες εξαντλείται!

Φυσικά, σε όλα τα παραπάνω, δεν πρέπει να ξεχνάμε την εντυπωσιακή... είσοδο στην ομάδα του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ παρότι έπαιξε μόλις ένα ημίχρονο στο ντέρμπι, ήταν εντυπωσιακός και έστειλε μήνυμα σε φίλους και εχθρούς. Ήταν... πραγματικός εξτρέμ και δικαίωσε τον προπονητή που επέμενε για την απόκτησή του τα τελευταία δύο χρόνια (το ίδιο ίσχυε όμως και για τον Ονιεκούρου).

Ο Γκάρι έχει μπει πολύ δυνατά στον Ολυμπιακό, δείχνει έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού, ωστόσο κανείς δεν βιάζεται, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού λόγω της έλλειψης αγώνων. Γι' αυτό και δεν βιάζεται ο Μαρτίνς να τον καθιερώσει και θα του δίνει χρόνο σταδιακά στα παιχνίδια που ακολουθούν. Μέχρι τον Γενάρη όμως, εάν συνεχίσει ανάλογα, θα λογίζεται ως βασικός και το πιθανότερο είναι να πάρει και θέση στην ευρωπαϊκή λίστα. Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να βγει κάποιος, πιθανότατα εξτρέμ. Ίσως κάποιος εκ των Ονιεκούρου ή Ρόνι Λόπες. Για τον δεύτερο άλλωστε, το sportdog.gr σας έχει μεταφέρει την πληροφορία περί διακοπής του δανεισμού του! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" με Μανδά - Χάνει τσάμπα τον 3ο ακριβότερο παίκτη - Δεν παραδειγματίστηκαν από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags