Facebook Pixel Νικόλας Οταμέντι: Σοκ για κορυφαίο ποδοσφαιριστή - Έπεσε θύμα ληστείας μπροστά στα μάτια της οικογένειας του!
| 2021-12-13 19:26:00

Σοκ για κορυφαίο ποδοσφαιριστή - Έπεσε θύμα ληστείας μπροστά στα μάτια της οικογένειας του!

Sportdog Team
Σοκ για κορυφαίο ποδοσφαιριστή - Έπεσε θύμα ληστείας μπροστά στα μάτια της οικογένειας του!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας από τους πολύ γνωστούς παίκτες καθώς όπως έγινε γνωστό έπεσε στα χέρια κακοποιών κατά την επιστροφή στο σπίτι του μετά την αναμέτρηση που αγωνιζόταν.

Νικόλας Οταμέντι: Σοκαρριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τον Αργεντίνο αμυντικό της Μπενφίκα, που έπεσε θύμα ληστείας κατά την επιστροφή του μετά το τέλος του αγώνα με την Φαμαλιικάο.

Τέσσερις ένοπλοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον κατά την έξοδο από το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια του τοποθέτησαν μία ζώνη στον λαιμό και με την απειλή του πνιγμού τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι του όπου βρίσκονταν η γυναίκα και το παιδί του, που υπέστησαν σοκ, μόλις είδαν τους ληστές να εισβάλλουν στο σπίτι.

Οι ληστές πήραν από το σπίτι του Νικόλας Οταμέντι ρολόγια και κοσμήματα, αλλά και μετρητά διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση με την πορτογαλική αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags