Facebook Pixel Άρης: Επιστρέφουν Σούντγκρεν και Τζέγκο, αναμονή για Ματέο
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 11:52:00

Στα κάγκελα ο Άρης ενόψει ΟΦΗ - Δύο επιστροφές στην ομάδα - Στο περίμενε ο ένας!

Sportdog Team
Στα κάγκελα ο Άρης ενόψει ΟΦΗ - Δύο επιστροφές στην ομάδα - Στο περίμενε ο ένας!

Το βλέμμα στον επαναληπτικό απέναντι στον ΟΦΗ (Πέμπτη 23/12, 15:00 - «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης») έχουν στρέψει άπαντες στον Άρη, αφήνοντας πίσω τους τη νίκη επί του Ιωνικού (1-0). 

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θα κληθούν να διαχειριστούν το 3-1 με το οποίο επιβλήθηκαν του ΟΦΗ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ο 52χρνος Έλληνας τεχνικός, θα έχει δύο επιπλέον επιλογές για το ματς της Πέμπτης σε σχέση με αυτό κόντρα στον Ιωνικό. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απολογήθηκε στη διοίκηση για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει, αφού δεν είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ καθώς είχε γεννήσει η σύζυγός του.

Στον Σουηδό αμυντικό επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και το θέμα θεωρείται λήξαν. Επίσης, ο Τζέιμς Τζέγκο εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του και είναι και αυτός στη διάθεση του προπονητή του. Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ματέο Γκαρσία, με τον Αργεντινό εξτρέμ να μην έχει μπει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.  

***Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια του Άρη: Παναθηναϊκό (5/1 εκτός), Ατρόμητο (9/1 εκτός), Απόλλωνα Σμύρνης (15/1 εκτός) και Λαμία (23/1 εντός).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags