Facebook Pixel Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Κόκκινη καταιγίδα στο Λονδίνο - Σόκαρε την Άρσεναλ ο Ζότα και έστειλε την Λίβερπουλ στον τελικό! (vid)
| 2022-01-21 00:02:00

Κόκκινη καταιγίδα στο Λονδίνο - Σόκαρε την Άρσεναλ ο Ζότα και έστειλε Λίβερπουλ στον τελικό! (vid)

Sportdog Team
Κόκκινη καταιγίδα στο Λονδίνο - Σόκαρε την Άρσεναλ ο Ζότα και έστειλε Λίβερπουλ στον τελικό! (vid)

Οι Κόκκινοι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο Λονδίνο και κατάφεραν με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο φορ να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του League Cup με αντίπαλο την Τσέλσι.

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Τι κι αν λείπουν στο Καμερούν για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 οι Μο Σαλάχ και Σάντιο Μανέ; Η Λίβερπουλ βρήκε τον «ήρωα» και τον σκόρερ που χρειαζόταν στο πρόσωπο του Ντιόγο Ζότα, ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup με την Άρσεναλ στο "Emirates", «σφράγισε» το τελικό 2-0 κι έστειλε τους «reds» στον τελικό της 27ης Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ, κόντρα στην Τσέλσι. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρη διάθεση να πάρει τα ηνία του αγώνα και να «στριμώξει» τους «κανονιέρηδες». Μετά το δεκάλεπτο, η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και προηγήθηκε στο 19' με εξαιρετική κίνηση και τελείωμα από τον Πορτογάλο επιθετικό.

Η Άρσεναλ προσπάθησε να βρει λύσεις μεσοεπιθετικά με τις αλλαγές του Αρτέτα, όμως στο 79' ο Ζότα βρήκε ξανά το χώρο και το χρόνο για να «πληγώσει» τους γηπεδούχους, πλασάροντας υποδειγματικά τον Ράμσντεϊλ για το 2-0, που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Παρτέι, ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά (87' και 90').

Ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags