Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κάρολ Σφιντέρσκι: Αποθεώσε ΠΑΟΚ με ένα παράπονο ο Σφιντέρσκι - "Έκλαψα φεύγοντας - Οι τελευταίοι 6 μήνες δεν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 16:58:00

Αποθεώσε ΠΑΟΚ με ένα παράπονο ο Σφιντέρσκι - "Έκλαψα φεύγοντας - Οι τελευταίοι 6 μήνες δεν..."

Sportdog Team
Αποθεώσε ΠΑΟΚ με ένα παράπονο ο Σφιντέρσκι - "Έκλαψα φεύγοντας - Οι τελευταίοι 6 μήνες δεν..."

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Σάρλοτ του MLS και σε νέες δηλώσεις του αποθέωσε τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας πάντως και ένα παράπονο.

ΠΑΟΚ - Κάρολ Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός επιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά και την απόφαση που πήρε να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

«Την τελευταία μέρα δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου όταν αποχαιρετούσα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια», είπε χαρακτηριστικά ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά του 25χρονου ποδοσφαιριστή που πέρασε τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη. «Εκεί εξελίχθηκα ως παίκτης, πήρα τη γεύση για το πως είναι να ζεις στο εξωτερικό και πάντα θα συστήνω σε οποιονδήποτε με ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ, να πάει εκεί χωρίς καμία αμφιβολία. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ επιτυχημένη περίοδος αυτά τα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά οι τελευταίοι έξι μήνες δεν ήταν και τόσο καλοί για μένα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση για να έρθω στην Σάρλοτ…», είπε.

Παράλληλα μίλησε και για την εθνική Πολωνίας, όπου αποτελεί βασική επιλογή του Πάουλο Σόουζα.

«Δεν ξέρω αν θα είχα τόσες ευκαιρίες με έναν άλλο προπονητή στην εθνική. Είχα σκοράρει αρκετά γκολ με τον ΠΑΟΚ πριν και δεν είχα πάρει κάποια κλήση για να παίξω. Ο Σόουζα με κάλεσε, ακόμα και όταν δεν έβρισκα δίχτυα, αλλά ήμουν ενεργός. Ο τρόπος παιχνιδιού που εφάρμοσε και ο σχηματισμός, ταίριαζε σε εμένα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν η φιλική προσέγγιση που είχε σε σχέση με τους Πολωνούς προπονητές που είχαν περάσει από την εθνική…», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags