Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη... καμπάνα Μαρτίνς για Καρβάλιο - Κίνδυνος για τα αποδυτήρια - Συνάντηση μετά τον Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-09 12:58:00

Η πρώτη... καμπάνα Μαρτίνς σε Καρβάλιο - Κίνδυνος για τα αποδυτήρια - Συνάντηση μετά τον Άρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη... καμπάνα Μαρτίνς σε Καρβάλιο - Κίνδυνος για τα αποδυτήρια - Συνάντηση μετά τον Άρη!

Η αντίδραση και η συμπεριφορά του "χτύπησε" άσχημα στο Λιμάνι. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Πέδρο Μαρτίνς και οι πληροφορίες για την πρεμιέρα των πλέι οφ, που μάλλον δεν θα βρει στην αρχική ενδεκάδα τον Πορτογάλο άσο.

Ολυμπιακός: Κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων είναι η κακή συμπεριφορά του Καρβάλιο στο ντέρμπι με τον Άρη, καθώς η αλλαγή του τον εκνεύρισε πολύ.

 

Τι έκανε όταν είδε ότι εκείνος ήταν που θα περνούσε εκτός γηπέδου, δύο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου; Άρχισε τα γαλλικά στα... πορτογαλικά, που ο Μαρτίνς προφανώς τα κατάλαβε μια χαρά, και η κατάσταση δημιούργησε πολύ αρνητική εντύπωση.

 

Μάλιστα, υπήρξαν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και θυμήθηκαν τον Ζάχοβιτς, όταν τα έψαλε στον Μπιγκόν σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες, για να σιγουρευτεί ότι θα τον καταλάβει ο Ιταλός προπονητής.

 

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Μαρτίνς είχε δει τον Καρβάλιο που ήταν μπαρούτι στη διάρκεια του αγώνα και ήθελε να τον προστατεύσει για να μην πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ολυμπιακός μείνει με δέκα παίκτες. Αυτός ήταν ο λίγος που τον έκανε αλλαγή.

 

Προφανώς ο παίκτης δεν το πήρε καλά, ίσως μέσα στον εκνευρισμό που είχε από τον αγώνα δεν το κατάλαβε, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση. Τι θα γίνει τώρα; Λογικά ο Πορτογάλος άσος θα μείνει εκτός 11άδας στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει ακόμα και εκτός αποστολής.

 

Ο Μαρτίνς δεν έχει δείξει ότι συγχωρεί εύκολα τέτοιες καταστάσεις, οι ισορροπίες σε μια μεγάλη ομάδα είναι περίεργες, και ο Πορτογάλος δεν σκοπεύει να χάσει τα αποδυτήρια για μια απερισκεψία του συμπατριώτη του...

 

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, Μαρτίνς και Καρβάλιο μίλησαν ήδη για όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι δυο τους είχαν τετ α τετ μετά το παιχνίδι με τον Άρη!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει τα μάτια μόνος του ο Μαρτίνς - Φτάνει πια με τον Μπα- Ο Καρβάλιο δείχνει το πρόβλημα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags