Facebook Pixel Η Νιουκάστλ δίνει 60 εκ. ευρώ για τον Νούνιες
| 2022-04-16 10:35:00

"Σεισμός" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Αποκάλυψη για Νιουκάστλ - "Σκάει" 60 εκατ. ευρώ για τον...

Sportdog Team
"Σεισμός" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Αποκάλυψη για Νιουκάστλ - "Σκάει" 60 εκατ. ευρώ για τον...

Παρά τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από την συνέχεια του Champions League, ο Ντάρβιν Νούνιες εξακολουθεί να αποτελεί «το μήλον της έριδος» για ορισμένους από τους σπουδαιότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Με έξι γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και με 32 τέρματα και τρεις ασίστ σε 37 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, ο νεαρός Ουρουγουανός επιθετικός, αναμένεται να κάνει μία από τις ακριβότερες μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι στην «γηραιά ήπειρο».

   

Νιουκάστλ: Στον κατάλογο των «μνηστήρων» για τον 23χρονο άσο, να συμεριλαμβάνονται η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως πιό «δυνατά» φαίνεται να κινείται η διοίκηση της Νιούκαστλ, που δεν φείδεται χρημάτων, δεδομένης της οικονομικής ευχέρειας των Σαουδαράβων ιδιοκτητών των «ανθρακωρύχων».

Πρόσφατα, ο Γιούργκεν Κλοπ «εκθείασε» τις ικανότητες του Νούνιες, ο οποίος φαίνεται συγκρατημένος: «Αυτό που είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ για εμένα, είναι ένα κομπλιμέντο, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην Μπενφίκα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θέλω να δώσω τα πάντα για την Μπενφίκα και για αυτούς τους φιλάθλους, που είναι απίστευτοι. Η δουλειά μου είναι να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία που μου συμβαίνει. Πέρυσι δεν έπαιξα πολύ καλά, αλλά αυτή η σεζόν είναι απίστευτη. Τα εύσημα ανήκουν επίσης στους συνεργάτες μου», δήλωσε πρόσφατα ο Ουρουγουανός στο «CNN Portugal».

Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό Τύπο, η διοίκηση της Νιουκάστλ, που στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο δαπάνησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, έχει καταθέσει πρόταση στους «αετούς της Λισσαβώνας» ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Νούνιες. Το «σίριαλ» αναμένεται να έχει αρκετά «επεισόδια», καθώς οι Πορτογάλοι έχουν θέσει ως ελάχιστο τίμημα τα 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν ήδη εντοπίσει τον διάδοχο του Ουρουγουανού. Πρόκειται για τον 24χρονο Κροάτη της Ποαβίστα, Πέταρ Μούσα, ο οποίος έχει σκοράρει 11 φορές κι έχει «μοιράσει» τέσσερις ασίστ από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags