Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό - Αυτή θα είναι η 11αδα του Μαρτίνς - "Παζάρια" για Ρόνι Λόπες
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 13:35:00

Διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό - Αυτή θα είναι η 11αδα του Μαρτίνς - "Παζάρια" για Ρόνι Λόπες

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό - Αυτή θα είναι η 11αδα του Μαρτίνς - "Παζάρια" για Ρόνι Λόπες

Πόσο πιθανό είναι να δώσουν τα 9 εκατομμύρια οι Πειραιώτες; Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλάζει τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για το φινάλε των πλέι οφ, ενώ άμεσα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες αποφάσεις για του χρόνου...

Ολυμπιακός: Στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα στέκονται οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων, στο αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δηλαδή, καθώς ο Δικέφαλος δεν φάνηκε ότι μπορούσε να αντιδράσει και να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

 

Αυτό που έχει τώρα ενδιαφέρον είναι το πώς θα στελεχώνει τις 11άδες τού Ολυμπιακού ο Μαρτίνς στα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες (κυρίως μικρότεροι σε ηλικία) που πρέπει και μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Γιατί είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα μπορούν να αποτελέσουν λύσεις για την ομάδα. Αρκεί να αποδείξουν ότι μπορούν να αποτελέσουν λύσεις για τον προπονητή.

 

Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα φανεί πώς θα κινηθεί στη συνέχεια των πλέι οφ ο Μαρτίνς.

Επίσης, θα υπάρχει παραπάνω ξεκούραση για δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό, καθώς το γεγονός ότι αποκλείστηκε η Βιγιαρέαλ φέρνει τους Πειραιώτες σε άλλο ευρωπαϊκό γύρο. Κι αυτό είναι σημαντικό γιατί, λόγω και του κορωνοϊού, οι Ερυθρόλευκοι παίζουν περίπου εδώ και δύο χρόνια ασταμάτητα. Άρα χρειάζονται όλοι σωματική και πνευματική αποφόρτιση - Ακόμα και ο Μαρτίνς, που έχει τραβήξει μεγάλο κουπί.

 

Τέλος, όσον αφορά την κουβέντα περί παραμονής του Ρόνι Λόπες, που στα τελευταία ματς αποδεικνύει την αξία του στις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του, προφανώς και είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά με οψιόν στα 9 εκατ. ευρώ (χωρίς να έχει δείξει φέτος ότι είναι παίκτης των 9 εκατ!) δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει.

 

Αν οι Πειραιώτες μπορούν να βρουν μια λύση με τη Σεβίλλη για ανανέωση του δανεισμού του για έναν ακόμα χρόνο ή αν θα μπορούσαν με λίγα χρήματα να αποκτήσουν ένα ποσοστό του παίκτη, είναι κάτι που θα φανεί άμεσα. Αρκεί ο Μαρτίνς να εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags