Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βαμβακούλας: "Αυτά είπα σε Αλαφούζο - Ματώνει για τον ΠΑΟ - Φίλος πριν τον Ολυμπιακό ο Κομπότης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 19:11:00

Βαμβακούλας: "Αυτά είπα σε Αλαφούζο - Ματώνει για τον ΠΑΟ - Φίλος πριν τον Ολυμπιακό ο Κομπότης"

του Γιώργου Κτενά
Βαμβακούλας: "Αυτά είπα σε Αλαφούζο - Ματώνει για τον ΠΑΟ - Φίλος πριν τον Ολυμπιακό ο Κομπότης"

Η κοινή παρουσία τους στο μπαράζ και η επιστροφή του Τριφυλλιού! Το Sportdog.gr μίλησε με τον Νίκο Βαμβακούλα που είδε το παιχνίδι της Κυριακής μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Γιατί βρέθηκε στις εξέδρες ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ο διάλογος με τον παλαίμαχο άσο των Πειραιωτών και η... αδικία στη Superleague 2.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι ανόδου στη Super League, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Βέροια, παρακολούθησε από το γήπεδο ο Νίκος Βαμβακούλας, παρέα με τον Γιάννη Αλαφούζο που είναι κοινός φίλος του Γιάννη Κομπότη.

Το sportdog επικοινώνησε με τον παλαίμαχο άσο προκειμένου να μάθουμε την άποψή του για το παιχνίδι αλλά και όσα ειπώθηκαν στην επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

"Αδικία για Λεβαδειακό-Βέροια - Φίλος 50 χρόνια ο Κομπότης - Πριν τον Ολυμπιακό"

"Για το παιχνιδι πήγα στη Λιβαδειά, δεν ήταν καλό, δεν είχε πολλές φάσεις, ήταν και οι ομάδες αγχωμένες. Κατοχή στην μπάλα είχε η Βέροια αλλα χωρίς ουσία και όσο περνούσε η ώρα επειδή περνούσε αρκετούς χώρους, έγινε μια μπροστινή μπαλιά και έκανε η Λιβαδειά το γκολ", ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι ο Ν. Βαμβακούλας στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αυτές οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες του πρωταθλήματος, αδικούνται να παίξουν μπαράζ μετά από τόσα παιχνίδια, έπρεπε να βγαίνουν απευθείας. Το θέμα είναι ότι η Λιβαδειά είχε κερδίσει 0-1 στη Βέροια, και δίκαια ανέβηκε απευθείας".

Πώς και βρεθήκατε στο γήπεδο;

"Είχα πάει και στο εκτός έδρας, στη Βέροια. Ο Κομπότης είναι φίλους μου εδώ και 50 χρόνια, τον γνώριζα από το Λαύριο πριν ακόμα αρχίσω να παίζω στον Ολυμπιακό".

"Αυτά είπα στον Αλαφούζο - Ματώνει για τον Παναθηναϊκό - Δεν άφησαν πέρσι τον Κομπότη"

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αλαφούζος - Μιλήσατε μαζί του;

"Βλεπαμε το παιχνίδι μαζί, του έδωσα συγχαρητήρια που βγήκε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Ο κύριος Αλαφούζος έχει ματώσει για τον Παναθηναϊκό, δεν είναι ομάδα για να μην βρίσκεται στην Ευρώπη. Πρέπει όλες οι μεγάλες ομάδες να παίζουν στην Ευρώπη και να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο".

Ποδοσφαιρικά είπατε κάτι παραπάνω;

"Περισσότερο είχαμε αφοσιωθεί στο παιχνίδι, δεν μιλήσαμε πολύ".

Πώς θέλετε να κλείσουμε την επικοινωνία;

'Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό και τον κύριο Κομπότη γιατί έκανε πολλε΄ς θυσίες για να τα καταφέρει, και πέρσι θα μπορούσε να είχε ανέβει αλλά δεν τα κατάφερε, δεν τον άφησαν, σημασία έχει ότι ανέβηκε φέτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επικίνδυνο" ότι είναι φαβορί ο ΠΑΟ- Να... παρέμβει ο Γιοβάνοβιτς- Κρίμα να μην έχει δύο μήνες ακόμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags