Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης - Πρόταση σε κορυφαίο όνομα - Τέλος οκτώ παίκτες, φεύγουν και στελέχη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 21:01:00

Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης - Πρόταση σε κορυφαίο όνομα - Τέλος οκτώ παίκτες, φεύγουν και στελέχη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα αλλάζει όλα ο Μελισσανίδης - Πρόταση σε κορυφαίο όνομα - Τέλος οκτώ παίκτες, φεύγουν και στελέχη!

Έρχεται... σκούπα! Ποιοι αποχωρούν και οι επαφές τα τελευταία 24ωρα. Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ποιοι φεύγουν από τη διοίκηση, η προσπάθειά του για μεγάλη μεταγραφή και οι αλλαγές στο ρόστερ.

Την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα σε μια χρονιά που άρχισε με πολλές φιλοδοξίες κατάφερε να την τελειώσει με υπηρεσιακό προπονητή και να μείνει εκτός Ευρώπης.

Προφανώς η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, δεδομένου ότι οι Κιτρινόμαυροι είχαν άλλα σχέδια στο μυαλό τους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά η αλήθεια βρέθηκε μακριά. Υπάρχει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει πάρει ακόμα κεφάλια, αλλά αυτό που έμαθε το sportdog είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σκοπεύει να κάνει πολλά αμέσως μετά τη λήξη και τυπικά του πρωταθλήματος.

Γιατί μπορεί η ομάδα να είναι στο καναβάτσο, αλλά μια νίκη εναντίον του Ολυμπιακού για παράδειγμα, με επιβλητική εμφάνιση, μπορεί να επιτευχθεί. Πώς; Με το να υπάρχει ηρεμία μέχρι να αρχίσει το ματς και όχι με το να αδειάσουν από τώρα τα Σπάτα. Γιατί σε γενικές γραμμές, μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες αναμένεται να αδειάσουν τα Σπάτα...

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Παναγιώτη Κονέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αφού ρεπορτάζ τον θέλουν να έχει υποβάλλει την παραίτησή του ήδη, παρά το γεγονός πως στην διοίκηση ήθελαν να τον κρατήσουν σε άλλο πόστο.

Οι δύο άνδρες ήταν εκείνοι που έψαξαν και βρήκαν (μαζί με άλλες επιλογές) τη λύση του Ματίας Αλμέιδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή προωθήκε η λύση τού Αργεντινού προπονητή θα συνεχίσει και ο Παπαδημητρίου στην ομάδα.

Το οργανόγραμμα στην ομάδα αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά, παρότι υπάρχει στο επίκεντρο ο Γιάννης Παπαδόπουλος (συνεργάτης του Μελισσανίδη που έχει την επίβλεψη στην ομάδα), δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει μεταγραφή και διοικητικού στελέχους, αλλά και ανθρώπων που να συνδέονται με τα αποδυτήρια, καθώς και εκεί η κατάσταση δεν είναι καλή. Η αποχώρηση του Βασίλη Δημητριάδη δεν φαίνεται να βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εδώ και καιρό… ψάχνεται για νέα στελέχη στη διοίκηση (από τον χώρο του ποδοσφαίρου, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο!), ήδη έχει κάνει αρκετές συναντήσεις και προτάσεις, ενώ μεγάλος του στόχος είναι να φέρει έναν πολύ καλό δικηγόρο, επιπέδου Μηνά Λυσάνδρου!

Αλλαγές και στο ρόστερ

Από την προσεχή Τετάρτη και μετά ήδη φαίνεται ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, αλλά όχι όπως την τελευταία αγωνιστική περίοδο που δεν υπήρξαν βασικοί στη φετινή 11άδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν είναι έτοιμη, ο Ευάγγελος Μίχος σας έγραψε στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ στο sportdog.gr για οκτώ παίκτες και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Όπως θα προχωρήσουν άμεσα και οι μεταγραφές των δύο στόπερ και των δύο χαφ που θα έρθουν για να είναι βασικοί. Θα έρθει και ένας παίκτης για τη θέση 10, αλλά και ένας επιθετικός (στη θέση του Καρίμ που θα αποχωρήσει).

Η ΑΕΚ είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι, ο κόσμος θέλει να δει τη νέα σεζόν την ομάδα να μπει στο σπίτι της και να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι το τέλος, και από την Τετάρτη περιμένουμε εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελεσίγραφο" οπαδών στα γραφεία - "Φύγετε από την ΑΕΚ μέχρι το βράδυ" - Συναγερμός για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags