Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: Απασφάλισε ο Μανωλάς! Ατάκες... φωτιά για προπονητή και πρόεδρο της Νάπολι
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 17:17:00

Απασφάλισε ο Μανωλάς! Ατάκες... φωτιά για προπονητή και πρόεδρο της Νάπολι

Sportdog Team
Απασφάλισε ο Μανωλάς! Ατάκες... φωτιά για προπονητή και πρόεδρο της Νάπολι

Δηλώσεις σε ιταλική εφημερίδα έκανε ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού όπου και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τους Παρτενοπέι ρίχνοντας σοβαρές ευθύνες στον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας.

Κώστας Μανωλάς: Δηλώσεις στην ιταλική εφημερίδα Repubblica έκανε ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού όπου και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τη Νάπολι, αφήνοντας μάλιστα σοβαρές αιχμές προς το πρόσωπο του προέδρου της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά και κατά του προπονητή  Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Ρωτήστε τον Ντε Λαουρέντις γιατί έφυγα. Υπήρχαν προβλήματα με το κλαμπ, τα οποία, όμως, από σεβασμό στους πρώην συμπαίκτες μου, που αγωνίζονται ακόμα εκεί, δεν θέλω να πω. Για την επιστροφή μου στην Ελλάδα; Το ήθελα πάρα πολύ! Ήθελα να πάω κάπου και να νιώσω ότι ο κόσμος και η ομάδα με αγαπούν. Και ήξερα ότι εκεί θα το βρω αυτό.

Στη Νάπολι φέτος έπαιξα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και μετά έμεινα εκτός. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί! Έκανα ένα λάθος με τη Γιουβέντους, είναι αλήθεια. Αλλά δεν πιστεύω ότι μου άξιζε να μείνω εκτός. Ο Σπαλέτι ως προπονητής δεν αμφισβητείται, είναι από τους καλύτερους, που έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά η σχέση μας δεν ήταν και η καλύτερη. Με τους άλλους προπονητές, που είχα, η σχέση ήταν πάντα εξαιρετική», είπε ο Κώστας Μανωλάς.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψαλίδι" 50% από Σαββίδη, φρένο σε Λουτσέσκου - Οκτώ μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Τέλος ο… πανάκριβος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags