Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Στον... αέρα κορυφαία ονόματα - Κινδυνεύει και παίκτης που ήρθε τώρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 10:00:00

Η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Στον... αέρα κορυφαία ονόματα - Κινδυνεύει και παίκτης που ήρθε τώρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Στον... αέρα κορυφαία ονόματα - Κινδυνεύει και παίκτης που ήρθε τώρα!

Αποφασισμένος ο Πορτογάλος, αλλάζει ξανά τον Ολυμπιακό άμεσα. ΓΙατί τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι δείχνουν την ομάδα που θα "δουλέψει" φέτος ο κόουτς, ποιοι παίκτες έχουν χάσει πόντους μετά την προετοιμασία και ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα και τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό ποιους ποδοσφαιριστές θα υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τα μας, αφού θα καταταθεί η ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας στην UEFA.

Σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι στη λίστα δεν θα συμπεριληφθούν οι Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Μπαντιουγκού Φαντιγκά και Γκάρι Ροντρίγκες, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Κρίστινσον λογίζεται ως ο τρίτος ιεραρχικά τερματοφύλακας της ομάδας, πίσω από τους Βατσλίκ και Τζολάκη, οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα στα ματς με τη Μακάμπι. Ο Φαντιγκά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με την παρουσία του στα φιλικά της Αυστρίας και μοιάζει να μη βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς αυτή την περίοδο (σ.σ. δεν αγωίστηκε καθόλου κόντρα στον Άρη), ενώ ο Ροντρίγκες παραμένει τραυματίας.



Από εκεί και πέρα, παίζεται το ποιος ακόμα θα κοπεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, με τον Αχμέντ Χασάν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πιο δύσκολη θέση. Ο Αιγύπτιος αποτελεί τον τέταρτο στην ιεραρχία της επίθεσης, πίσω από τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Τικίνιο Σοάρες, Αμπουμπακάρ Καμαρά και μάλλον δείχνει να περισσεύει στα πλάνα ενόψει Μακάμπι.

Φυσικά θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού ή ακόμα και αποχώρησης από την ομάδα. Ο Χασάν εμπλέκεται σε σενάρια που τον συνδέουν με τη Μπασακσεχίρ, ενώ αρκετή συζήτηση υπάρχει και για το μέλλον του Πιέρ Κούντε, ο μάνατζερ του οποίου μάλιστα βρέθηκε στην Ελλάδα, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο τις φήμες για εξελίξεις (σ.σ. γερμανικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Καμερουνέζο διεθνή).

Τέλος, τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται και κάποια περίπτωση έκπληξης, με τον αποκλεισμό κάποιου εκ των Ζοάο Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα ή Γκονζάλο Άβιλα, ενδεχόμενο που δεν δείχνει πάντως να συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα συνάντηση "κορυφής" Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Αυτός τον... έδιωξε από τον ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags