Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: Ομιλία με νόημα από Κορμπεράν στους παίκτες εν όψει Σλόβαν - "Σίγουρος ότι θα προκριθούμε"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 10:45:00

Ομιλία με νόημα από Κορμπεράν στους παίκτες εν όψει Σλόβαν - "Σίγουρος ότι θα προκριθούμε"

Sportdog Team
Ομιλία με νόημα από Κορμπεράν στους παίκτες εν όψει Σλόβαν - "Σίγουρος ότι θα προκριθούμε"

Ο Ισπανός προπονητής εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν, όμως τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος κόουτς για το πρώτο ματς των δύο ομάδων, προτού προσθέσει:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε».

Στη συνέχεια ο Κάρλος Κορμπεράν ανέφερε: «Μου άρεσε ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags