Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: "Βόμβα" μεγατόνων: Συζητούν ήδη για την επιστροφή Μπαρτσελόνα και Μέσι!
| 2022-08-08 10:49:00

"Βόμβα" μεγατόνων: Συζητούν ήδη για την επιστροφή Μπαρτσελόνα και Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων: Συζητούν ήδη για την επιστροφή Μπαρτσελόνα και Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Οι Καταλανοί φέρονται αποφασισμένοι να διορθώσουν το... λάθος του καλοκαιριού του 2021.

Λιονέλ Μέσι: Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του Radio Catalunya, ήδη οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι σε επαφές με την πλευρά του Μέσι για την επιστροφή του στην ομάδα το καλοκαίρι του 2023, όταν και λήγει το τρέχον συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το πλάνο είναι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στην Παρί και να επιστρέψει υπογράφοντας για 1-2 χρόνια στην Μπαρτσελόνα», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την δήλωση του προέδρου των "μπλαουγκράνα", Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος χαρακτήρισε ηθική υποχρέωση για τον σύλλογο να γυρίσει πίσω ο Λιονέλ Μέσι και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα όπου μεγαλούργησε.

Φυσικά, σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αργεντινού στην Βαρκελώνη συμφωνεί και ο πρώην συμπαίκτης του και νυν τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντεθ.

Πάντως, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», το περιβάλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία κρούση ούτε από την μια, αλλά ούτε και από την άλλη πλευρά, διαψεύδοντας τα σενάρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags