Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέχουν οι εξελίξεις για βιρτουόζο εξτρέμ - Τον "ψήνουν" για Ολυμπιακό αυτοί που έφεραν τον Άβιλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 21:03:00

Τρέχουν οι εξελίξεις για βιρτουόζο εξτρέμ - Τον "ψήνουν" για Ολυμπιακό αυτοί που έφεραν τον Άβιλα

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις για βιρτουόζο εξτρέμ - Τον "ψήνουν" για Ολυμπιακό αυτοί που έφεραν τον Άβιλα

Βρίσκεται στα μεταγραφικά "ραντάρ" των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι έχουν τις διασυνδέσεις για να τον αποκτήσουν. Δύσκολη περίπτωση, αφού στη μάχη έχουν εμπλακεί και άλλες ομάδες!

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε βρίσκεται μεταξύ Μπεσίκτας, Μπέρνλι και Ολυμπιακού και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του. 

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος είναι ο δεύτερος παίκτης που τσεκάρουν οι συγκεκριμένες τρεις ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακός, Μπεσίκτας, Μπέρνλι) μετά τον Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Ντε Λα Φουέντε έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι το 2025, ενώ ποσοστό δικαιωμάτων του διατηρεί και η Μπαρτσελόνα. Αν και είναι διεθνής με την Εθνική των ΗΠΑ έχει και ισπανικό διαβατήριο.

Σημειώνεται, ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον 21χρονο δεξιοπόδαρο εξτρέμ, έχει κάνει τη μεταγραφή του Άβιλα στον Ολυμπιακό και εμπλέκεται και στην υπόθεση Σκάρπα-Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές Ολυμπιακού με άσο της Premier - Ξεχώρισε κόντρα στη Λίβερπουλ - Μπακ 4 εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags