Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κλείνει δύο χαφ ο Παναθηναϊκός - Βρήκε τους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς - Με ΑΕΚ ο Μπερνάρ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 21:54:00

"Κλείνει δύο χαφ ο Παναθηναϊκός - Βρήκε τους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς - Με ΑΕΚ ο Μπερνάρ"

Sportdog Team
"Κλείνει δύο χαφ ο Παναθηναϊκός - Βρήκε τους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς - Με ΑΕΚ ο Μπερνάρ"

Οι Πράσινοι τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, επιλογής του Σέρβου προπονητή.
 

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Λάμπρος Γκαραγκάνης μίλησε στον αέρα του Over FM για ότι συμβαίνει στο «πράσινο» στρατόπεδο. Στάθηκε ιδιαίτερα στο πως σκοπεύει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι μετά και την φυγή του Αλεξανδρόπουλου.

Αρχικά ανέφερε πως το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο το Σάββατο(3/9, 20.30), θα οδηγηθεί πολύ πιθανόν σε sold out. Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια κι έτσι όσοι θέλουν να τα προμηθευτούν διαδικτυακά θα πρέπει να βιαστούν.

Στην συνέχεια στάθηκε στην κατάσταση των Χόρντουρ Μάγκνουσον και Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος αλλά θα είναι στην προεπιλογή για το ματς του Σαββάτου όμως είναι αμφίβολο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, πιο πιθανό μοιάζει να παίξει με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη ο Ισλανδός στόπερ φαίνεται πιο έτοιμος και μαζεύει πιο πολλές πιθανότητες να παίξει με τον Λεβαδειακό.

Τέλος ο Λάμπρος Γκαραγκάνης μίλησε για τα μεταγραφικά νέα της ομάδας. Οι «πράσινοι» έχουν καταλήξει στις περιπτώσεις δύο παικτών που θα αποκτηθούν. Θα αποκτηθεί ένας μέσος που θα παίζει στο 6 και το 8 και ένας που θα παίζει στο 8 και το 10.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags