Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Για γέλια η κατάσταση στην Ελλάδα - Διπρόσωπος ο ΠΑΟΚ - Μόνο ο Παναθηναϊκός έδειξε..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 13:29:00

"Για γέλια η κατάσταση στην Ελλάδα - Διπρόσωπος ο ΠΑΟΚ - Μόνο ο Παναθηναϊκός έδειξε..."

Sportdog Team
"Για γέλια η κατάσταση στην Ελλάδα - Διπρόσωπος ο ΠΑΟΚ - Μόνο ο Παναθηναϊκός έδειξε..."

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά με τους Πράσινους στην Τούμπα.

Μιχάλης Γρηγορίου: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής αφήνοντας το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα και τους λόγους που οδήγησαν τους Πράσινους στην νίκη.

«Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού ,ένα ημίχρονο ήταν για τον ΠΑΟΚ και ένα για τον Παναθηναϊκό. Οι λεπτομέρειες έκριναν τελικά το αποτέλεσμα και θεωρώ πως ήταν δίκαιο λόγω του θράσους που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Η προσέγγιση του Γιοβάνοβιτς τον δικαίωσε.

Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο. Ήταν ένα crash test. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλιώς, πίεσε ψηλά σε όλο το παιχνίδι, κάτι που δεν έκανε πέρυσι στην Τούμπα. Πήγε για να διεκδικήσει το παιχνίδι και το πέτυχε».

Αντιθέτως, για τον Δικέφαλο του Βορρά δήλωσε πως : « Ο ΠΑΟΚ είχε δύο πρόσωπα. Άλλος ήταν στο πρώτο και άλλος στο δεύτερο. Τα τακουνάκια έδειξαν ότι είχε ψυχολογία και όρεξη να πάρει το παιχνίδι».

Προσπαθώντας να ψάξει τα βαθύτερα αίτια αυτής της κατάστασης είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ, τι επιλογές είχε. Εγώ νομίζω πως πρέπει να γίνει μια οργάνωση εκ βάθρων. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη σε προπονητή χωρίς καν τεχνικό διευθυντή. Και ο Γιοβάνοβιτς επικρίθηκε για τις μετάγραφες που άργησαν. Όμως έδειξαν εμπιστοσύνη σε έναν και αυτός αποδεικνύει ότι καλά κάνουν και τον εμπιστεύονται.

Ο ΠΑΟΚ λέει πως θέλει να επενδύσει σε νέα παιδιά , γίνεται μια προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι. Να τα κάνουμε όμως όλα μαζί δεν γίνεται. Ο ένας στόχος θα πρέπει να έχει και μια συγκεκριμένη οργάνωση».

Για την γενικότερη οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν καμία οργάνωση  .Γίνονται απίστευτα πράγματα σε θέμα οργάνωσης. Πρώτα προσλαμβάνουμε προπονητή, μετά τεχνικό διευθυντή, εμείς έχουμε κάνει πιο πριν μόνοι μας μεταγραφές. Η κατάσταση δυστυχώς είναι για γέλια και αυτό φαίνεται στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags