Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεγαλεία για την ΑΕΚ - Δίπλα σε θρύλους του ποδοσφαίρου ο Μπρούνο Άλβες
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-17 23:44:00

Μεγαλεία για την ΑΕΚ - Δίπλα σε θρύλους του ποδοσφαίρου ο Μπρούνο Άλβες

Sportdog Team
Μεγαλεία για την ΑΕΚ - Δίπλα σε θρύλους του ποδοσφαίρου ο Μπρούνο Άλβες

Πολύ σημαντική στιγμή για την Ένωση που εκπροσωπήθηκε από τον αθλητικό της διευθυντή σε ένα σημαντικό παιχνίδι δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος.

ΑΕΚ: Σημαντική στιγμνή για τη Ένωση μιας και όπως έγινε γνωστό ο Μπρούνο Άλβες βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ρώμη, για το τρίτο Match For Peace που έγινε στο Ολίμπικο το βράδυ της Δευτέρας (14/11). Το Match For Peace γίνεται υπό την αιγίδα του Πάπα Φραγκίσκου και η φετινή τρίτη έκδοση ήταν προς τιμή της μνήμης του Ντιέγκο Μαραντόνα που είχε αγωνιστεί και στα δύο προηγούμενα. Υπήρχαν και πολλές εκδηλώσεις με επίκεντρο το Βατικανό, παρουσία του Πάπα κι έδωσε το παρών ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Εκτός του Μπρούνο Άλβες που εκπροσώπησε την ΑΕΚ, συμμετείχαν στο Match for Peace και οι εξής ποδοσφαιριστές: Ροναλντίνιο, Μπουφόν, Κανίγια, Φεράρα, Ντιέγκο Μαραντόνα JR, Στόιτσκοφ, Μπουρντίσο, Ντεμικέλις, Οσβάλντο, Αμπιντάλ, Μικιταριάν, Περότι, Ιμόμπιλε, Καντελά, Ντι Νατάλε, Ζακάρδο, Ζε Μαρία, Φελίπε, Περότα, Καναβάρο, Φούτρε, Περέιρα, Ζαμπαλέτα, Κλόζε, Αρβελάτζε, Ούγκο Αλμέιδα, Πιρές, Ινλέρ, Γκαλάντε, Μπεναρίβο, Τσόρι, Φράι, Ζαμπρότα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags